Cuma, Mayıs 3, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSurvivor'da merakla beklenen birleşme partisinden ilk kare geldi! Partide bomba isim

Survivor’da merakla beklenen birleşme partisinden ilk kare geldi! Partide bomba isim


Survivor All Star’da finale doğru gelinirken gözler birleşme partisinin olacağı tarihteydi…

Acun lıcalı, 21 Nisan’da birleşme olacağını söyleyerek, şunları ifade etmişti; “Bayramda iletişim ödülü koymadık, bunun sebebi de bayramın hepimiz için çok özel olduğu ve bu yüzden de bütün yarışmacılarımıza mesaj hakkı veriyoruz. 3’er dakika mesajlaşacaksınız, en ayından aile tarafıyla gerçekleştireceksiniz.”

İki takımın aynı adada yaşamaya başlayıp oyunların bireysele döneceği birleşme partisine Acun Ilıcalı daima özen gösterirken, bu sezonki partide de dikkat çeken bir isim var.

SURVİVOR’DA DEMET AKALIN SAHNE ALDI

Birleşme partisine sıkı bir Survivor izleyicisi Demet Akaln’ı davet eden Acun Ilıcalı iddialı bir bölümle bu partiyi ekranlara taşımaya hazırlanırken, birleşme partisinden ilk kare geldi.

Survivor’da sahne alan Demet Akalın burada yeni şarkısını seslendirirken, yarışmacılardan Yasin, Merve, Aleyna ve Nagihan’la fotoğraf paylaştı.

SURVİVORRRR

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yeni klibi çok konuşuldu! Klipteki tarzına ise yorum yağdı: Yeni klibi çok konuşuldu! Klipteki tarzına ise yorum yağdı: “Annenin gözyaşlarına…”
Türkiye'nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Bomba 'Ferdi Özbeğen' iddiası...Türkiye’nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Bomba ‘Ferdi Özbeğen’ iddiası…
Uzun süredir küslerdi! Sözleri çok konuşulduUzun süredir küslerdi! Sözleri çok konuşuldu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments