Cuma, Mayıs 17, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinMustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'e sert çıktı!...

Mustafa Topaloğlu’nun oğlu Çağlayan Topaloğlu Kızıl Goncalar’ın Levent’i Özcan Deniz’e sert çıktı! ‘Yediğin kaba pislemeyeceksin’


Uzaylı lakabıyla tanınan Mustafa Topaloğlu’nun şarkıcı oğlu Çağlayan Topaloğlu yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 2003 yılında hayatını kaybeden ünlü yapımcı amcası Hilmi Topaloğlu’nun ünlü ettiğini söylediği Özcan Deniz’i vefasızlıkla suçladı.

Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk olan Çağlayan Topaloğlu, 90’lı yıllarda Türk müziğine damgasını vuran Prestij Müzik tarafından yükseliş yaşayan tüm ünlülerle iletişiminin devam ettiğini söyledi.

pınar 1

‘ÖZCAN DENİZ OLDUYSA…’

Meslektaşı Özcan Deniz’e bu konuda son derece kırgın olduğunu dile getiren Topaloğlu adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Topaloğlu; ‘Bir tek Özcan Deniz’le görüşmüyorum. Kendisini geçtiğimiz günlerde aradım. Bir şarkısını okumak isteyecektim, telefonlarımı dahi açmadı. Özcan Deniz olduysa eğer bu amcam Hilmi Topaloğlu ve babam Mustafa Topaloğlu sayesinde.’ dedi.

pınar 2

‘YEDİĞİN KABA…’

Topaloğlu, bu hareketi ona hiç yakıştıramadığını söyleyerek ‘Eşeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır, ekmek yediğin kaba pislemeyeceksin, tükürmeyeceksin.’ dedi.

pınar 3

Pınar Kerimoğlu, Özcan Deniz’in kendisini düğüne çağırıp çağırmadığı da sordu. Topaloğlu ise ‘Düğün zaten yok, hiç oraları sorma bile. Telefonlarımızı açmayan adam bizi düğününe neden çağırsın? Hayat bir an o da bu an, yarının garantisi yok. Her tarafa güzellikler bırakmak lazım. Benim hayata bakış açım çok farklı, onun hangi kafada olduğunu bilemiyorum.’ diye konuştu.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' dedi itirafı şaşırttı! İstediği ücreti duyunca...‘Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum’ dedi itirafı şaşırttı! İstediği ücreti duyunca…
Kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdıKapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı
Kan donduran fenomen cinayetinde flaş gelişme! Mezarı açılacakKan donduran fenomen cinayetinde flaş gelişme! Mezarı açılacak





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments