Perşembe, Mayıs 2, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinZeynep Bastık sahnede kendinden geçti! "Kalben'den sonra Zeynep..."

Zeynep Bastık sahnede kendinden geçti! “Kalben’den sonra Zeynep…”



Kubra Akalın Mynet Magazin Servis Sorumlusu

Son dönemin yükselen yıldızlarından biri olan Zeynep Bastık, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü şarkıcı eski kocası ve şu an birlikte olduğu erkek arkadaşıyla birlikte eğlenince gündem olmuştu.

Bastık, muhabirlerin bu konuyla ilgili sorularına “2024 yılındayız artık ya. Böyle şeyler kalmadı. Beraber çalışıyoruz zaten. Hep birlikte bütün ekip olarak geldik buraya” sözleriyle yanıt vermişti.

tutyut

SÜTYEN-CEKET KOMBİNİ

Geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece’de gençlik festivalinde sahneye çıkan şarkıcı sütyen-ceket kombiniyle beğeni topladı.

Sahnede müziğin ritmine kendini kaptıran Bastık’ın dansı da sosyal medyada gündem oldu. Sahneden kendinden geçen şarkıcıyı görenlerin aklına Kalben geldi.

yuıyyı
Zeynep Bastık’ı görenler “Ablası Kalben’e benzemiş”, “Kalben’den sonra Zeynep ne güzel dans ediyor”, “Enerjisini sahneye taşımış” yorumlarında bulundu.

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil hakkında bomba ifadeler kullandı! Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil hakkında bomba ifadeler kullandı! “Bazen benden bile küçük kadınlarla olduğunu duyunca..”
Uzay yolcuğu için 55 milyon dolar harcanmasını eleştirenlere dinazor parkına ödenen parayı hatırlatıp...Uzay yolcuğu için 55 milyon dolar harcanmasını eleştirenlere dinazor parkına ödenen parayı hatırlatıp…
Wanda Nara Icardi'nin şortunun içine buz atınca Galatasaraylılar kendini tutamadıWanda Nara Icardi’nin şortunun içine buz atınca Galatasaraylılar kendini tutamadı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments