Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısYeniden Doğuş Partisi, dün akşam partiye yeni katılan 270 kişiye rozetleri törenle...

Yeniden Doğuş Partisi, dün akşam partiye yeni katılan 270 kişiye rozetleri törenle takıldı.

Yeniden Doğuş Partisi’nin dün akşam düzenlediği “katılım” töreninde partiye yeni katılan 270 kişiye rozetleri takıldı.

Yeniden Doğuş Partisi Lefkoşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım şöleni Concorde otel Salonu’nda yapıldı. Saim Bağrıaçık ve ekibi için düzenlenen katılım töreni Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından konuşmalar yapılarak Türkiye’den gelen sanatçıların verdiği konseri ile son buldu.

Katılım şöleninde ilk sözü Saim Bağrıaçık aldı. Bağrıaçık yaptığı konuşmada şunları söyledi ; “Üyesi olduğum partiden istifamı vererek Yeniden Doğuş Partisi ailesine dahil olmanın sevincini ve mutluluğunu sizlerle paylaşmaktayım.

Lefkoşa’da başlayan yolculuğumuzu daha ileriye taşımak bizim için şeref ve onur meselesidir. Allah’ın izni ile partimizi zirveye ulaştıracak projelerde beraber olacağız. Bende, Yeniden Doğuş Partisi ailesine katılarak, Kıbrıs Türk halkının daha iyi bir gelecek inşası için mücadele edeceğim” dedi.

Daha sonra söz alan YDP MYK üyesi Ömer Yayla ise şunları şöyle; “Değerli iş insanı Saim Bağrıaçık partisinden istifa ederek YDP ailesine katılmak istediğini bizlerle paylaşarak partimizin Kıbrıs Türk halkının geleceğini daha iyi şekillendirmek için en doğru adres olduğuna karar verdiğini belirtmiştir. Kendisine bu kutlu yolda bizlerle beraber mücadele etmesinden dolayı duyacağımız memnuniyeti dile getirdik ve süreç bugün partiye katılım ile sonuçlanmış oldu. YDP Kıbrıs Türk halkının umudu ve güvencesi olmaya devam edecektir. Partimiz Kıbrıs Türk halkının sorunlarını çözmek için var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Bizler Kıbrıs Türk halkının gerçek sorunlarını ve beklentilerini en iyi bilen kişileriz bu nedenle Yeniden Doğuş Partisi olarak çalışmalarımıza hep beraber devam edeceğiz. Allah’ın izniyle de birlikte Kıbrıs Türk halkının daha iyi bir gelecek inşası için mücadele edeceğiz” dedi.

Gecede daha sonra söz alan YDP Lefkoşa İlçe Başkanı Ali Birsen ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Değerli dostlar, bizleri bugün bir araya getiren en güzel sebep; Lefkoşa’mızda partimize olan teveccühün bir çığ gibi büyüyerek iftihar edeceğimiz bir toplu katılımın bugün huzurlarınızda gerçekleşiyor olmasıdır.

Özellikle ticari tecrübeleri ve yörede saygınlığı ile tanınmış ve Lefkoşa’ya önemli eserler kazandırmış Saim Bağrıaçık Beyefendi başta olmak üzere, siyasal tercihlerini Yeniden Doğuş Partisinden yana kullanan bütün vatandaşlarımızı kutluyorum.

Bugün Yeniden Doğuş Partisi, Genel Başkanımız Sayın Erhan Arıklı liderliğinde bu alacakaranlık tablonun içinden, bir çözüm çıkarmaya çalışmakta, ciddi emek ve gayret göstermektedir. Partimiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin acil çözüm bekleyen temel meselelerine, 2 vekil ile müdahale etme çabasındadır. Bize gönül vermiş vatandaşlarımızın destekleri ile sorunların üzerine gidilmekte ve Kuzey Kıbrıs’ın gerçek gündemle yüzleşmesi sağlanılmaya çalışılmaktadır. Ve iftiharla söylemek gerekirse, Kuzey Kıbrıs artık her konuda, Yeniden Doğuş Partisi’nin ne düşündüğünü, nasıl bir duruş göstereceğini, ne tür bir tavır alacağını merak etmeye başlamıştır. Partimiz ülkemizin bütün meselelerinin güçlü bir iktidarla ve namuslu siyaset kadroları ile ve yüksek vatan sevgisi ile aşılacağına inanmaktadır.

İşte bu iftihar tablosunu bizlere sunan sayın genel başkanımıza tüm siyasi hayatı boyunca desteğimiz tamdır” dedi.

Birsen’den sonra söz alan YDP Genel Sekreteri ve Lefkoşa Milletvekili Talip Atalay ise şunları söyledi; “ Yeniden Doğuş Partisi milletin, memleketin yararına olan her konuda fikri olan ve bunu paylaşan bir parti olma vasfını koruyarak yoluna devam etmektedir. Çünkü bu parti milletimize hizmet etmek için kuruldu ve Allah’ın izniyle, milletimizin teveccühüyle de bu ülkenin geleceğinde çok büyük imzamız olacaktır.  Biz olmayan yapılmayan işleri yaptık yapmaya devam ediyoruz.

İnşallah bu katılım töreni hayırlara vesile olur. İnşallah bundan sonraki süreçte Lefkoşa ilçesi ile birlikte bölgede yeni bir sıçramanın, yeni bir doğumun, yeni bir gelişmenin olmasına vesile olur” dedi.

Gecede son sözü alan Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı ise şunları söyledi; “Milletimiz adına öncülüğünü, hizmetkârlığını üstlendiğimiz davamızdaki mücadelemizi inşallah önümüzdeki dönemde hep birlikte daha güçlü, çok daha kararlı bir şekilde sürdüreceğiz; buna inancım tam. Bugüne kadar her ne yapmışsak sizler için yaptık, sizler için yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar hangi sorunun üstesinden gelebilmişsek, yine sizlerin duası, desteği sayesinde geldik. Biz sizlerin için çalıştıkça, gayret ettikçe, ter döktükçe halkımız bize daha çok sahip çıktı. Bu anlayışla gecemizi gündüzümüze katarak her kulvarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, çalışıyoruz ve çalışacağız. Bu güzel geceyi tertip eden Lefkoşa ilçe Başkanlığına teşekkür ediyor yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Birlikteliğimiz bereketli olsun İnşallah bu birlik ve beraberlikle engelleri aşarak, ülkemize umut olmayı sürdüreceğiz ” dedi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments