Perşembe, Nisan 18, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinYayını yarıda kesilmişti, final iddiaları ortalığı karıştırdı! Kızılcık Şerbeti'nin akıbeti belli oldu

Yayını yarıda kesilmişti, final iddiaları ortalığı karıştırdı! Kızılcık Şerbeti’nin akıbeti belli oldu


Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK, kadına şiddet sahnesi sebebi ile 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL ceza verdi.

Son olarak yayını yarıda kesilen Kızılcık Şerbeti’nin final yapacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Dizinin akıbetinin ne olacağı ise merak edilmeye başlandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; dizinin bu sezon 32. bölümde sezon finali yapması, eylülde de devam etmesi planlanıyordu. Ancak 5 haftalık yasak bu sezonki bölüm sayısını 27’ye düşürdü.

Kızılcık Şerbeti 3

Yani diziyle ilgili final kararının alınması söz konusu dahi değil. Dizinin yapımcısı Gold Film’in patronu Faruk Turgut ise dizinin sonuna kadar arkasında duracaklarını söyledi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sibel'le aşkı dillere destandı! Arka Sıradakiler'in İbo'su Fırat Çöloğlu değişimiyle şaşırttı! "Yıllar sana ne yapmış" Sibel’le aşkı dillere destandı! Arka Sıradakiler’in İbo’su Fırat Çöloğlu değişimiyle şaşırttı! “Yıllar sana ne yapmış”
Esra Ezmeci başörtülü pozunu paylaştı! O detaylar takipçilerini rahatsız ettiEsra Ezmeci başörtülü pozunu paylaştı! O detaylar takipçilerini rahatsız etti
Emret Komutanım'ın 'Foto Fato'suydu! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar'ın son haliEmret Komutanım’ın ‘Foto Fato’suydu! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar’ın son hali





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments