Cuma, Mayıs 17, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinVeda Mektubu’nun Aslı’sı Rabia Soytürk’ün estetiksiz hali ağızları açık bıraktı! Değişimi çok...

Veda Mektubu’nun Aslı’sı Rabia Soytürk’ün estetiksiz hali ağızları açık bıraktı! Değişimi çok şaşırttı


Yeni dizi Veda Mektubu’nda Aslı karakterine hayat veren Rabia Soytürk’ün eski halini görenler gözlerine inanamadı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Veda Mektubu’nda Aslı karakterine hayat veren ve güzelliğiyle mest eden Soytürk’ün estetiksiz fotoğrafı ortaya çıktı.

1999 doğumlu olan Soytürk yeni dizisi Veda Mektubu’nda Nurgül Yeşilçay’ın hayat verdiği Alanur karakterinin kızı Aslı’ya hayat verecek. 1.66 boyunda olan güzel oyuncu güzelliği ile dikkat çeken isimlerden biri.

veda-mektubu1

Şahsiyet dizisinde Süveyda karakterine hayat veren Soytürk’ün rol aldığı yapımlar arasında Benim Adım Melek ve Gülperi de bulunuyor.

veda-mektubu-aslı

Estetiksiz haliyle adeta bambaşka biri olan Rabia Soytürk’ün yıllar içindeki değişimi çok kounuşuluyor. İşte Soytürk’ün estetiksiz hali…

rabia-soytürk

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Veda Mektubu'nun Seher'i Bennu Yıldırımlar'ın eşi bakın kim çıktı!Veda Mektubu’nun Seher’i Bennu Yıldırımlar’ın eşi bakın kim çıktı!
Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ının son hali şaşkına çevirdi!  Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan’ının son hali şaşkına çevirdi!
Cinsiyet değiştirmişti! Son halini paylaştı, iki göğsünün arasına dövme...Cinsiyet değiştirmişti! Son halini paylaştı, iki göğsünün arasına dövme…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments