Cumartesi, Nisan 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinTürkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin...

Türkan Şoray’dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin…


Sanatçı Kadir İnanır, Beykoz’daki ikametinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, inme geçiren İnanır bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Entübe edilen ve yoğun bakımda olan İnanır için son olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Bilinci açık, mesajlara gülümseyerek cevap verdi” dedi. Sağlam, “İletişim kurabiliyor, cevap veriyor. Konuşmayla ilgili bir sıkıntı olmayacak ama şu an konuşmak için yorgun” demişti.

Türkan Şoray arkadaşı Kadir İnanır’ın fotoğrafını paylaşarak “Sinemanın efsane aktörü Kadir İnanır, çok geçmiş olsun. İyi haberlerin bizi sevindirdi. Acil şifalar dilerim” dedi.

Yerel Seçim 2024
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
30 kilo verip eridi! O yoruma sessiz kalmadı30 kilo verip eridi! O yoruma sessiz kalmadı
Yaşar Alptekin 4 katlı 'saray yavrusu'nda yok yok... Evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylarYaşar Alptekin 4 katlı ‘saray yavrusu’nda yok yok… Evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar
Dilan Polat ve Nez Demir duruşmada karşılıklı ağlaştı! Dilan Polat ve Nez Demir duruşmada karşılıklı ağlaştı! “Onu görünce…”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments