Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısTatlısu ROSE’S COUNTRY CLUB'ta sezonun ilk el işi pazarı 2 Nisan'da açılıyor

Tatlısu ROSE’S COUNTRY CLUB’ta sezonun ilk el işi pazarı 2 Nisan’da açılıyor

Tatlısu’da Sezonun İlk  El İsleri ve 2. El pazarında Birbirinden Güzel Hediyelik Eşya Alma Şansını Kaçırmayın. “ROSE’S COUNTRY CLUB” Tatlısu’da  02 Nisan 2023 PAZAR 11:00  – 18:00  saatleri arasında 2023 Sezonu’nun  ilk etkinliğini olan“ ROSE’S COUNTRY CLUB EL İŞLERİ ve 2.El PAZARI “yeniden organize ediliyor.

ROSE’S COUNTRY CLUB Direktörü Gülderen Aktuna açıklamasında, El işleri pazarında satışa sunulacak hertürlü 2. el giysi ve eşyanın yanı sıra yerel sanatçı ve zanaatkarlarımızın, ev hanımlarımızın göz nuru ile hazırladıkları el işlerini satın alma fırsatı bulunacak. etkinlik çerçevesinde ; Yetişkinler ve çocuklar için Ünlü Şarkıcı Kadir Carlos  eşliğinde eğlenme fırsatı  ile birlikte Kelebek Büfe’nin leziz Ekmek arası köftesi , Musti  Crebin yapmış olduğu leziz Crep ve içeceklerde satışa sunulacaktır dedi.

Satışlardan elde edilecek gelirin, EVCİL DOSTLARIN AŞILARI VE TEDAVİLERİ İÇİN AÇILACAK YENİ KLİNİK İÇİN bağışlanacağı belirtilen açıklamada; Satış stand’ı kiralama ve rezervasyonu ile ilgili EN SON 31 Mart 2023’E kadar rezervasyon yapılabileceği belirtildi..

Daha fazla bilgi için 0533 888 56 53 numaralı telefondan Gülderen Aktuna’ya ulaşılabilir

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments