Cuma, Mayıs 17, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSurvivor birleşme partisinde şıklık geçidi! Survivor Alper bateri çaldı yarışmacılar çıldırdı

Survivor birleşme partisinde şıklık geçidi! Survivor Alper bateri çaldı yarışmacılar çıldırdı


Survivor birleşme partisiyle ekranlara geldi. Aylardır ayrı adalarda yaşayan yarışmacılar birleşme partisi sonrasında yine ayrı takımlarda fakat aynı adada yaşayacaklar. Her yıl büyük merakla beklenen Survivor birleşme partisi yine oldukça heyecanlıydı. Alper Rende’nin bateri çaldığı anlarda yarışmacılar adeta kendinden geçti.

TV8’in merakla takip edilen programında yarışmacılar sahneye çıkıp şarkı söyledi. Yarışmadaki görüntülerinden eser kalmayan yarışmacılar bakımları yapılmış bir şekilde ekranlarda yer aldı.

FsK4CFAWYAMkZqV

FsK4CaiWIAA57-B

ALPER RENDE PERFORMANSIYLA BEĞENİLDİ

Alper Rende Survivor birleşme partisinde, rock müzik grubu Athena’dan Kafama Göre isimli şarkıyı söyledi. Yarışmacı arkadaşları tarafından oldukça beğenilen Alper, şarkısını söyleyerek sırasını savdı.

FsK3gjZWIAUkZXJ

Yarışma öncesinde Youtuber kimliğinin yanı sıra davul (bateri) geçmişinin de olduğu biliniyor. Rende yarışmaya katılmadan önce bir programda,ünlü olmadan önce müzik gruplarının olduğunu ve kendisinin de bateri çaldığını söylemişti.

“ANASININ KIZI”

Şarkı söyleme sırası Nefise’ye geldiğinde sosyal medya adeta ayaklandı. Geçtiğimiz yıl Nagihan Karadere’nin giydiği elbisenin çok benzerini giyen Nefise’ye Nagihan benzetmeleri yapıldı.

b895a5c5-639f-4962-a097-0ec8d061e0b7

Nefise’ye, ‘Anasının kızı’, ‘Fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır. Nagi Nefise’, ‘En azından diğerleri gibi fısıldamadı. Bağırdı eğlendi’ gibi yorumlar geldi.

EĞLENCELİ ANLAR

Ertuğ’un yarışmacı arkadaşı Yusuf duş alırken arkadan sürekli olarak şampuan sıktığı görüntüler izleyicileri oldukça güldürdü.

9619accd-d0f6-43a3-9a6a-4b7c8c54ad5e

Yusuf’un saçını durulamak isterken sürekli köpürmesine ‘Geçmiyor bu’ demesi izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in eski sevgilisini görenler inanamadı! O da ünlü çıktı! Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’in eski sevgilisini görenler inanamadı! O da ünlü çıktı!
Mini etekli pozuyla mest etti! Tatil fotoğrafına beğeni yağdıMini etekli pozuyla mest etti! Tatil fotoğrafına beğeni yağdı
İlk sahurda gelen soru sosyal medyada gündem oldu! İlk sahurda gelen soru sosyal medyada gündem oldu!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments