Pazar, Mayıs 5, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSuphiye Orancı ve Metin Akpınar haberi hakkında tekzip ve düzeltme

Suphiye Orancı ve Metin Akpınar haberi hakkında tekzip ve düzeltme


Cevap ve Düzeltme
23 Nisan 2024 tarihinde, haber sitenizde “Duygu Nebioğlu’nun annesi Suphiye Orancı’nın meğerse Metin Akpınar ile karşılıklı sahnesi varmış” başlıklı haberde, müvekkilimiz Metin Akpınar’ın Suphiye Orancı ile karşılıklı olarak bir filmde oynadığına dair iddialar yayınlanmıştır.

Haber içeriği gerçek dışı olup, bahsedilen şahıs, haberde kullanılan film görüntüsünde yer almadığı gibi, bu filmin başka bir sahnesinde de rol almamıştır.
Özellikle haber içeriğindeki ilgili görüntüde yer alan kişilerin Suphiye Orancı olmadığı çok açık bir şekilde belli olduğu halde, hiçbir araştırma yapılmadan, nereden kaynaklandığı belirsiz bir iddia haber yapılarak kamuoyu yanıltılmıştır.

Müvekkilimiz Metin Akpınar’a karşı girişilen hukuki süreçte gerçek dışı delil üretme amaçlı olduğu düşünülen, dayanaksız ve asılsız iddialar sebebiyle müvekkilimizin düzeltme ve cevap hakkı doğduğundan, işbu düzeltme yazımızın Basın Kanunu gereğince yayınlanmasını vekaleten talep eder ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sevgilisi için evini tadilata soktu! Masrafı...Sevgilisi için evini tadilata soktu! Masrafı…
Aldığı o haberle deliye döndü! Sinirli çıktığı yolda kaza yaptıAldığı o haberle deliye döndü! Sinirli çıktığı yolda kaza yaptı
İkinci kez ameliyat masasına yattı! Dua istediİkinci kez ameliyat masasına yattı! Dua istedi





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments