Pazar, Mayıs 12, 2024
Google search engine
Ana SayfaKültür Sanat“Shakespeare’in Şen Kadınları” Lefke’de sahnelendi

“Shakespeare’in Şen Kadınları” Lefke’de sahnelendi

Baraka Tiyatro Ekibi’nin yeni oyunu “Shakespeare’in Şen Kadınları” dün akşam Lefke AKM’de son kez sahnelendi.

Bağımsızlık Yolu’ndan verilen bilgiye göre, kadın özgürleşmesi ve emekçilerin sorunlarını mizahi bir dilde işleyen Shakespeare’in Şen Kadınları’nı Baraka Tiyatro Ekibi Sorumlusu Nazen Şansal yazarken, oyunun özgün müzikleri ise Sol Anahtarı müzik topluluğu ile müzisyen Ahmet Güvenler tarafından hazırlandı. Oyunda, Feray Karahüseyin Ergin, Merin Olgun, Muhammed Said Alpsoy, Serap Kızıl ve Şifa Alçıcıoğlu rol aldı.

Bağımsızlık Yolu Lefke Bölge Sorumlusu Enver Bıldır, oyunun emek temalı güncel mesajlarının önemine işaret ederek, Baraka Tiyatro Ekibi gibi bir ekibe sahip olunduğu, gösterdikleri performans ve dayanışmaları için teşekkür etti.

Baraka Tiyatro Sorumlusu Nazen Şansal ise oyunu her bölgede oynamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, organizasyonu yapan Bağımsızlık Yolu Lefke ve Omorfo Bölge Örgütü’ne, salon kullanımı ve ulaşım desteği için Lefke Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu. Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya ise Baraka Tiyatro Ekibi’nin, Lefke’de tiyatroseverlerle buluşmasından dolay duyduğu memnuniyeti belirtti.

Etkinlik 1 Mayıs çağrısıyla sona erdi

Baraka Tiyatro Ekibi’nden Erol Ertugan ise “Tüm dünyada olduğu gibi ülkede de 1 Mayıs, işçilerin sokaklara dökülüp sorunlarını ve taleplerini haykırdığı önemli bir gündür. Bizler, örgütlü gücün öneminin bilinciyle üreten bir ekip olarak, yaklaşmakta olan bu önemli günde sizleri devrimcilerin kortejine, sınıf mücadelesini yükseltmeye davet ediyoruz!” sözleriyle seyircileri 1 Mayıs’a çağırdı.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments