Cumartesi, Nisan 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSergen Yalçın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geliyor! Bomba aşk iddiasında yaş...

Sergen Yalçın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul’a geliyor! Bomba aşk iddiasında yaş farkı gündemde


‘Sen Çal Kapımı’, ‘Aşk Mantık İntikam’ ve ‘Aşk Taktikleri’ gibi projelerde boy gösteren 24 yaşındaki Melisa Döngel aşk hayatıyla yeniden gündemde. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi 51 yaşındaki Sergen Yalçın’a geri döndüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz yaz Çeşme’de yakınlaşan Sergen Yalçın ile Melisa Döngel aşkının yeniden başladığı iddiaları sosyal medyada da gündeme geldi.

SERGEN YALÇIN AŞKI İÇİN YOLLARI AŞIYOR

Milliyet’te yer alan habere göre; ilişkilerini sadece yakın arkadaşlarına söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü ile oyuncunun yakalanmamak için gözlerden uzak restoranları tercih ettiği ve Yalçın’ın takımın maçı ve idmanı olmadığı günlerde ise Döngel’i görmek için günübirlik İstanbul’a geldiği öğrenildi.

Melisa Döngel’in geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı’da Sergen Yalçın ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Döngel’in ünlü teknik adamla ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı konuşulmuştu. Tatili birlikte geçiren ikilinin, flört döneminin burada başladığı iddia edilmişti.

İkilinin arasında 27 yaş fark var.

Yerel Seçim 2024
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
"Acun Ilıcalı'ya kırgınım" diyerek itiraf etti: Paranı ziyan edeceksin“Acun Ilıcalı’ya kırgınım” diyerek itiraf etti: Paranı ziyan edeceksin
Arka Sokaklar'a döner mi? Para itirafıArka Sokaklar’a döner mi? Para itirafı
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su "Dayak, dayak, çok dayak..." diyerek açıkladı! Sevgilisini ifşa ettiÇocuklar Duymasın’ın Duygu’su “Dayak, dayak, çok dayak…” diyerek açıkladı! Sevgilisini ifşa etti





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments