Cuma, Mayıs 17, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinRıza Kocaoğlu'nun kız kardeşi de oyuncu çıktı! Çok konuşulan diziye dahil oldu

Rıza Kocaoğlu’nun kız kardeşi de oyuncu çıktı! Çok konuşulan diziye dahil oldu


Tuzak, Çukur, Kuzey Güney, İçerde ve Zeytin Ağacı gibi birçok başarılı projede yer alan Rıza Kocaoğlu başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisinde rol alan Rıza Kocaoğlu’nun kız kardeşi de ünlü çıktı.

Perşembe akşamlarına damga vuran İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünde Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızı Nehir ilk kez görünecek. Nehir bütün gizemiyle ortaya çıkarken diziye bir oyuncu daha katılacak.

KARDEŞİ O DİZİYE DAHİL OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; İnci Taneleri dizisine Gözde Kocaoğlu katılacak. Aynı zamanda dizinin Nusret’i Rıza Kocaoğlu’nun da kardeşi olan Gözde Kocaoğlu, “İnci Taneleri”nde “Meltem” rolüne hayat verecek.

RIZA KOCAOĞLU KARDEŞİ

Tıpkı abisi gibi Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Gözde Kocaoğlu, oyunculuk kariyerine “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisiyle başlamıştı.

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Survivor Yaman'ı utandıran cinsellik sorusu! Ne diyeceğini bilemediSurvivor Yaman’ı utandıran cinsellik sorusu! Ne diyeceğini bilemedi
Hakan Hatipoğlu'ndan şaşırtan Yunus Emre paylaşımı! "Çok yanlış"Hakan Hatipoğlu’ndan şaşırtan Yunus Emre paylaşımı! “Çok yanlış”
Onun için boşandığı söylenmişti! Aşkın ilk karesi geldiOnun için boşandığı söylenmişti! Aşkın ilk karesi geldi





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments