Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinProtestoları gündem olmuştu! Manken Melisa Aydınalp gözaltına alındı! İfadesi ortaya çıktı

Protestoları gündem olmuştu! Manken Melisa Aydınalp gözaltına alındı! İfadesi ortaya çıktı


Kadınlara şiddet gösterilip öldürülmelerine dikkat çekmek amacıyla ‘Özgürlük Yürüyüşü’ adı altında her gün Kadıköy sokaklarında yarı çıplak gezen manken Melisa Aydınalp son yürüyüşüyle gündem olmuştu. 23 yaşındaki Aydınalp, “Memelere özgürlük” yazılı pankartını alıp sokaklara çıktı. Protesto esnasında bir kişi Aydınalp’e tepki göstererek elindeki pankartı yırttı.

Pankartın yırtılmasının ardından ikili arasında sözlü tartışma yaşandı. Olay sonrasında Melisa Yaren Aydınalp hakkında soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan Aydınalp, Kartal’daki Anadolu Adliyesine getirildi.

İMZA ŞARTIYLA SERBEST KALDI

“Hayasızca hareketlerde bulunma” suçundan hakimliğe sevk edilen Aydınalp yurtdışı çıkış yasağı ve 3 ay boyunca Pazartesi ve Perşembe günleri en yakın kolluk birimine imza atma şartıyla serbest bırakıldı.

Melisa Aydınalp  2

“PROTESTO HAKKIMI KULLANDIM”

Melisa Yaren Aydınalp hakimlikteki sorgusunda, “Sormuş olduğunuz görüntülerdeki kişi benim. Elimde ‘Memelere özgürlük’ yazan bir pankartla protesto hakkımı kullanmak için yürüyüş yapıyordum. Bu esnada arkadaşım da beni çekiyordu. Vücudumun herhangi bir mahrem yeri açıkta değildi. Hayasızca bir hareketim olmadı. Ne zaman bu şekilde normal kıyafetlerimle de yürüyüş yapsam gözaltına alınıyorum. Bu durum benim eğitim öğretim hayatımı da aksatıyor. Hakkımda istenen tedbirin reddine karar verilmesini talep ediyorum. Sürekli aynı şeyi yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
100 bin TL'lik kira çok geldi! Yeniden taşınıyor... 100 bin TL’lik kira çok geldi! Yeniden taşınıyor…
Şoke eden detay! Çocuklarının öldüğü aracı, düğün arabası yapmışŞoke eden detay! Çocuklarının öldüğü aracı, düğün arabası yapmış
Ödül töreni tarzı olay oldu! Gören şaştı kaldıÖdül töreni tarzı olay oldu! Gören şaştı kaldı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments