Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Google search engine
Ana SayfaEkonomiNear East Bank'tan Yeni Yıl İhtiyaçlarına Finansal Çözüm: Yeni Yıl Kredisi

Near East Bank’tan Yeni Yıl İhtiyaçlarına Finansal Çözüm: Yeni Yıl Kredisi

Near East Bank, geniş yelpazede sunduğu ürün portföyüne her sene yenileyerek hazırladığı  ve yeni yıl ihtiyaçlarına finansal çözüm olan Yeni Yıl Kredisi, Ekim ayı ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuyor.

Her yıl müşterilerin yoğun ilgisini çeken Near East Bank Yeni Yıl Kredisi, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vererek uygun ödeme koşulları, taksit avantajı, kredi almada kolaylık sağlarken sürpriz hediyeleri ile birlikte müşterilerinin yüzünü de güldürüyor.

Hayallerinize, ihtiyaçlarınıza bugünden hazırlanabilmeniz için kişiye özel ödeme planı ile hazırlanan Yeni Yıl Kredisi, kısa dönem ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz, hediye alışverişlerinde ve acil nakit ihtiyacı durumunda kullanabilmeniz için 36 ay vade, 3 ay erteleme imkanı ve 1 milyon TL kullandırım tutarı özellikleri ile sizleri bekliyor..

Yeni Yıl Kredisi Kampanyasına başvuranlar arasından yapılacak çekilişle süpriz hediyeler ise şanslı kişilerin olacak. Kampanya kapsamında, 5 Çifte Mimoza Beach Hotel’de, 5 Çifte Dorana Hotel’de ve 5 Çifte Park Palace Hotel’de Yılbaşı akşamı akşam yemeği ve konaklama hediye! Ayrıca Lefkoşa’nın yeni lezzet adresi Kebap House’da 5 Kişiye Çift kişilik akşam yemeği ve 10 Kişiye Çekilişle Lenovo Tablet hediye..

Yeni Yıl Kredisi sağlığınız da düşünüyor, 25,000 TL ve üzeri İhtiyaç Kredisi alan müşterilere Hesaplı Sağlık Sigortası da hediye! 20.000 TL’ye kadar yatarak tedavi teminatı, acil durumlarda oluşabilecek ağır maliyetin güvencesi, yurt içi anlaşmalı ve anlaşmasız tüm kurumlar ile yurt dışında da teminat limitleri kapsamında sağlık giderlerinizi karşılayacak Hesaplı Sağlık Sigortası ile yeni yıla sağlık güvencesi altında girmenize olanak sağlıyor. Kampanyaya son başvuru tarihi ise 22 Aralık 2023.

Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu yenilenen özellikleri ve genişletilen hediye seçenekleri ile sundukları Yeni Yıl Kredisi’ni bu sene de yoğun ilgi olduğunu dile getirerek şunları aktardı;

“Her yıl Ekim ayı ile birlikte müşterilerimizin kullanımına sunduğumuz Yeni Yıl Kredimizi bu senede geleneği bozmayarak Ekim ayında sunarak müşterilerimizin Aralık ayını beklemelerine gerek kalmadan  kullanabilecekleri ve yeni yıla diledikleri gibi hazırlanabilecekleri bir süreçte onlara finansal destek olmak istedik. Ertelemek zorunda kalınan ihtiyaçlara tam zamanında destek olacak Yeni Yıl Kredimizde, kullanım tutarını maksimum 1 milyon TL’ye kadarında tutarak en uygun geri ödeme seçenekleri ile müşterilerimize de önemli bir fırsat sunuyoruz.

Her sene Yeni Yıl Kredimize ilgi çok yoğun oluyor, kredi ürünlerimizi tasarlarken mutlaka ürüne özel hediyeler tasarılayarak  memnuniyet seviyesini yükseltmeyi hedefliyoruz.  İhtiyaç Kredisi kampanyamızla yıl boyunca süren Hesaplı Sağlık Sigortası hediyesinin yanı sıra bu sene 5’er çifte Mimoza Beach Hotel, Dorana Hotel ve Park Palace Hotel’de yılbaşı gala yemeği ve konaklama imkanı sunarken, akşam yemeği ve Laptop kazanma şansı da şansı kişileri bekliyor olacak.” dedi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments