Cuma, Mayıs 3, 2024
Google search engine
Ana SayfaEkonomiNear East Bank, ATM’lerini iki yeni lokasyonda hizmete sunarak hizmet ağını ülke...

Near East Bank, ATM’lerini iki yeni lokasyonda hizmete sunarak hizmet ağını ülke genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor

Near East Bank, işlem hacmi açısından en yoğun alternatif kanal olan ATM’lerini ülke genelinde yaygınlaştırma projesine devam ediyor. 2023 hedefleri içinde iki yeni lokasyonda hizmete giren ATM’lerden biri  Makenzi Caddesi üzerinde İskele Belediye Plajında yer alırken diğeri Yeni Erenköy bölgesinde Metni Market yanına kuruldu. Böylece ATM sayısını 61’e yükselterek, CardPlus ATM’lerinin sayısı da 216’ya yükselmiş oldu.

Near East Bank, , yaygın ATM ağı ile bankacılık işlemlerinin zaman ve mekan sınırı olmadan hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmesine olanak sağlarken, Kuzey Kıbrıs genelinde en ulaşılabilir noktalarda ATM’lerini konumlandırarak müşterilerine yaklaştırmaya devam ediyor.

Near East Bank, turistik açıdan popüler ve yerleşim olarak giderek talep gören bir lokasyon olan İskele bölgesinde kurulan ATM’si ile para çekme, kredi kartı borcu ödeme, para yatırma, nakit avans-taksitli nakit avans işlemlerinin şubeye gidilmeden yapılabilmesine de olanak sağlıyor. Müşteri memnuniyetini sağlamak, ihtiyaçlara çözüm sunmak ilkesi ile hareket eden Near East Bank, İskele ilçesine bağlı Yeni Erenköy’de kurdugu ATM’si ile de yine bölge halkına önemli ölçüde hizmet verecek.

Near East Bank, dijital dönüşüm yolculuğunun, bankacılığın ve müşterilerin hayat kalitesini yükselttiğinin, güven ve zamanın doğrudan ve olumlu yönde etkilemekte olduğunun bilincinde olarak  teknoloji yatırımlarıyla müşterilerine kesintisiz şekilde ve kolay bankacılık işlemleri yapabilmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Near East Bank ATM’lerini Kuzey Kıbrıs genelinde en ulaşılabilir noktalarda konumlandırdıkları belirten ve ATM sayısı ile 2023 hedeflerinde istedikleri rakama ulaşacaklarının altını çizen Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu; “Bankacılık hizmetlerimizin kesintisiz hizmet vermesine yönelik çalışmalarımızda özellikle ATM’leri de her geçen gün yeni lokasyonlarda hizmete sunma planlarımızı sürdürüyoruz. ATM’lerimiz müşterilerimizin şubeye gitmeden yapabilecekleri tüm işlemleri  kolaylıklakla buradan yapabilmelerinde önemli bir kanal. Ve bunu onlara sağlamak için ada genelinde tüm lokasyonları gözden geçiriyor stratejik olarak en doğru noktalara ATM’lerimizi yerleşirerek bu hizmetimizi halkımız yaklaştırıyoruz. İskele ve Yeni Erenköy bölgeleri yeni gayrimenkul yatırımları sayesinde nüfus olarak yoğunlaşırken, eğitim, hastane ve market gibi kurumların yaygınlaşması ile de talep gören iki lokasyon haline geldi. Bu bölgelerde ATM hizmetimizi vermemizde önemli bir etkendi.

ATM’lerin yanında bankacılık işlemlerinde internet bankacılığı, mobil bankacılık, Kiosk gibi alternatif dağıtım kanallarından işlem yapmaları için bu kanallarımızda teklonojik atılımlarımızda aynı hızda devam etmekte. 2023 hedeflerimizden biri de “finansal performans ve dijitalleşme süreci” nde gerçekleştirdiğimiz mobil uygulamamızın yenilenmesi oldu. Yeni Mobil uygulamamız sayesinde, uygulamanın hızlı altyapısı ve kullanıcı arayüz tasarımındaki kolaylığı ile müşterilerimize en hızlı erişimi sağladık.” dedi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments