Pazar, Nisan 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinMüjde Ar'ın yüzündeki değişim dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

Müjde Ar’ın yüzündeki değişim dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı


Selman Nacar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘İstanbul Ansiklopedisi’ dizisi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Netflix dizisinin oyuncu kadrosunda ise Canan Ergüder, Helin Kandemir, Müjde Ar, Tolga Tekin, Nezaket Erden, Kaan Miraç Sezen gibi isimler yer alıyor.

Selman Nazar imzalı dizide birlikte kamera karşısına geçen Müjde Ar ile Canan Ergüder’in setten paylaştıkları karesi gündem oldu.

Canan Ergüder’in paylaşımını takipçileri kısa sürede beğeni yağmuruna tutarken, 69 yaşındaki usta oyuncu Müjde Ar’ın yüzündeki değişim ise dikkat çekti.

MÜJDE AR

“MÜJDE HANIM’I ZOR TANIDIM”

Müjde Ar için kimisi estetik operasyon geçirdiğini iddia etti, kimisi ise efekt olduğunu söyledi.

Usta oyuncunun son haline, ‘’Nasıl kıydın Müjde Ar’a Müjde’’, ‘’ Müjde hanımı zor tanıdım ne gerek var bir oyuncunun bu kadar değişim geçirmesine’’, ‘’Müjde Ar’a ne olmuş?’’, ‘’Gayet güzel olmuş’’, “Bu bence efekt” gibi yorumlar yapıldı.

müjdearrrrrr

Yerel Seçim 2024
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sakallarını uzatıp sarık taktı! Hayatının nasıl değiştiğini anlattıSakallarını uzatıp sarık taktı! Hayatının nasıl değiştiğini anlattı
'Burası Antalya, rezalet' diyerek isyan etti! O anları gündem oldu ‘Burası Antalya, rezalet’ diyerek isyan etti! O anları gündem oldu
Kayıp olarak aranan kadın bulundu! Anlattıkları şaşırttı:  “Kızım, beni evli bir erkeğeKayıp olarak aranan kadın bulundu! Anlattıkları şaşırttı: “Kızım, beni evli bir erkeğe”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments