Cumartesi, Nisan 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporMessi ilk maçında Inter Miami'ye galibiyeti getirdi

Messi ilk maçında Inter Miami’ye galibiyeti getirdi


Arjantinli yıldız futbolcu Messi’nin ABD macerası, zaferle başladı. Turnuvanın grup maçında, ABD’nin Inter Miami takımı, Meksika temsilcisi Cruz Azul’u 20 bin seyirci kapasiteli DRV PNK Stadı’nda konuk etti.

[Fotoğraf: AA]


Ünlüler Messi’yi izledi


Messi’yi canlı izleyebilmek adına Los Angeles Lakers’ın yıldız basketbolcusu LeBron James, tenisin efsane isimlerinden Serena Williams, televizyon yıldızı Kim Kardashian gibi simaların tribünden takip ettiği karşılamanın ilk yarısını Inter Miami, 44. dakikada Robert Taylor’ın golüyle 1-0 önde kapattı.


İkinci devreye daha atak başlayan Cruz Azul, 65. dakikada Carlos Antuna’nın ağları sarsmasıyla skoru 1-1’e getirdi. ABD temsilcisinde ilk maçına, 54. dakikada Benjamin Cremaschi’nin yerine dahil olan 36 yaşındaki Messi, 90+4. dakikada frikikten attığı golle takımının sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağladı.


Maçın ardından duygularını dile getiren Messi, “Böyle bir zaferle başlamayı hedefliyorduk ve taraftarımıza bunu gösterdik. Bu tür organizasyonlara, maçın sonuna kadar beklemek zorunda kalsak da galibiyetle başlamak çok önemlidir. Bunun için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments