Cuma, Mayıs 17, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinMasterChef'te kaza! Mehmet Şef'in sesi stüdyoyu inletti! "Senden kaptan olmaz!"

MasterChef’te kaza! Mehmet Şef’in sesi stüdyoyu inletti! “Senden kaptan olmaz!”


MasterChef’te heyecanın dozu giderek artıyor. Yarışmacılar haftanın üçüncü takım oyununda karşı karşıya geldi. Batuhan; Esra, Kıvanç ve Eren’in yer aldığı takımı için sert bir açıklamada bulundu. Genç yarışmacı, “Takım ruhu olmadığını düşünüyorum ilk günden beri.” ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF’TE ZAMAN KARŞI YARIŞ!

Somer Şef oyun öncesi yaptığı açıklamada “2 etaplı bir yarışma yapacağız. Mavi ve kırmızı takım istediği 3 ülkenin yemeğini yapacak. Her yemekten puan alacaksınız. Daha sonra 2. etapta 5’e ulaşan oyunu kazanacak.” ifadelerini kullandı.

J2

BİR ANDA ÇIĞLIK ATTI!

Zamana karşı yarışan Batuhan oyun sırasında elini yaktı. Programda yaşanan tek kaza bununla sınırlı kalmadı. Fırından tepsiyi çekerken elini yakan Sergen çığlık attı. Mehmet Şef ise “Ne oldu?” diye bağırdı. Ünlü şefin sesi stüdyoyu inletti.

J3

Programın ilerleyen dakikalarında üst kattan yarışmacıları izleyen Sergen, “Tahsin senden kaptan maptan olmaz” diyerek yarışmacı arkadaşını eleştirdi. Tahsin’in bu sözlere ne yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

1001

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
20 Aralık reyting sonuçları birincisi kim oldu?20 Aralık reyting sonuçları birincisi kim oldu?
Evlilik insan doğasına aykırı mı? İlber Ortaylı'dan olay yanıt!Evlilik insan doğasına aykırı mı? İlber Ortaylı’dan olay yanıt!
Gazze'ye destek konserine katılan Okan Bayülgen'in o sözleri büyük alkış aldıGazze’ye destek konserine katılan Okan Bayülgen’in o sözleri büyük alkış aldı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments