Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Google search engine
Ana SayfaEkonomiKıbrıs "DAF" Yetkili Bayi Açıldı

Kıbrıs “DAF” Yetkili Bayi Açıldı

Ağır vasıta araçlarda, servis ve yedek parça hizmetinde marka haline gelen KAYILAR, Gazimağusa da BMC yetkili bayi olarak faaliyet gösterirken, DAF Kıbrıs yetkili bayiliğini de alarak markasını taçlandırdı.

Kıbrıs Adasının Tek Daf Yetkili Servisi olduğunu 13 Ekim’de düzenlenen törenle ilan etti. Törene; Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Prof. Dr. Erhan Arıklı, UBP Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy, YDP Milletvekili Prof.Dr. Talip Atalay, Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek, Kayılar Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bolat, Kayılar Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğba Bolat, Kayılar Grup Genel Müdürü Tolga Guloglugil, DAF Trucks Türkiye CEO Gregory Van Der Mark, DAF Trucks İş Geliştirme Yöneticisi Arno Janssen, DAF Trucks Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu, DAF Trucks Türkiye Yedek Parça Müdürü  Gülten Kuram, DAF Trucks Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bahadır Tuncer, 0-100’e program yapımcısı ve sunucu Saffet Üçüncü ile davetliler katıldı.

Kayılar Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bolat yaptığı açılış konuşmasında ’Dünyada global bir marka olduğunu kanıtlamış DAF markasının Kıbrıs adasındayetkili servis olma mutluluğu paylaşmak adına burada biraraya geldiklerini belirtti.

Bolat ‘Ticari araç servis ve yedek parça hizmetinde marka haline gelen Kayılar olarak DAF müşterilerinin özlemle beklediği uluslararası standartlarda hizmet vermek, bölge ve ülke ekonomisine katma değer katmak adına bugün buradayız.’ dedi.

İbrahim Bolat’ın ardından Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek ise, ‘Bizler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşları olarak özelikle Beyarmudu Belediye Başkanı olarak benim ve bölgem için muazzam bir yatırım.’ dedi.

Bebek’in ardından Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy’da konuşmasında ‘Lojistiği düşünmezseniz ülkeye giren ithal edilen ürünlerin birçoğu bu adaya maalesef gelemez. DAF’la Kuzey Kıbrıs’a istediğiniz ürünü istediğiniz şekilde kendi araçlarınızla, kendi lojistiğinizle getirebilirsiniz.’ dedi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Prof. Dr. Erhan Arıklı ise konuşmasında ‘Türkiye’de önemli bir kuruluş Kayılar GrubununKıbrıs’a gelip Kıbrıs’ta böyle bir yatırım yapmaları bizim için önemli. Güney Kıbrıs’tan DAF acenteliğini söke söke alıp da Kuzey Kıbrıs’a getirmesi çok daha büyük anlam ifade ediyor, kendilerini tebrik ediyorum.’ dedi.

Dünyada global bir marka olduğunu kanıtlamış DAF markasının bayiliğini, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içerisinde faaliyetine başlamış olması bölgede siyasi ve stratejik olarak büyük önem arz ediyor

Adaya ilk defa gelen yeni nesil DAF XF ve XG plus araçlarda tören esnasında göz doldurdu ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Kıbrıs adasının tamamında DAF müşterilerinin özlemle beklediği uluslararası standartlarda bir mekanı müşterilerinin hizmetine sunan Kayılar Group, istihdamı artırmak, bölge ve ülke ekonomisine katma değer katmak için yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Tören, açılışın ardından canlı müzk dinletisi ve resepsiyon ile devam etti….

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments