Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinİhanet iddiaları gündemdeydi! Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu...

İhanet iddiaları gündemdeydi! Kızıl Goncalar’ın Cüneyd’i Mert Yazıcıoğlu’na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu sorulunca bir anda gerildi! Olay sözler


Karagül, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Darmaduman ve Kızıl Goncalar gibi birçok başarılı projede rol alan Mert Yazıcıoğlu başarılı oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündemde.

Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre; Nişantaşı’ndaki Cemal Reşit Rey’de gerçekleştirilen Mimar Sinan Ödül Töreni’ne katılan ünlüler arasında yer alan Mert Yazıcıoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İHANET SORUSUNA GERİLDİ

Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile yaklaşık dört yıl süren birlikteliğini sonlandırıp, sonrasında gönlünü eksi sevgilisinin arkadaşı Dilan Çiçek Deniz’e kaptırmış fakat ikilinin birlikteliği kısa sürmüştü. Ünlü oyuncu, Saraçoğlu’na ihanet ettiği yönündeki iddiaların sorulması karşısında gerildi.

“AYNI ŞEYLERİ KONUŞMAYA GEREK YOK”

Mert Yazıcıoğlu; “Çok vakit geçti ilişki üzerinden. Artık herkes kendi hayatında. Üstünden iki sene geçmiş. Dönüp dolaşıp aynı şeyi konuşmaya gerek yok” dedi.

yalı

Afra Saraçoğlu da Mert Yazıcıoğlu ile birlikteliğini sonlandırdıktan sonra Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaştığı Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkilinin birlikteliği hâlâ sürüyor.

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İddialı pozuyla sosyal medyayı salladı! Yazdığı not dikkat çektiİddialı pozuyla sosyal medyayı salladı! Yazdığı not dikkat çekti
Seramik üzerine düştü! Korku dolu anlar Seramik üzerine düştü! Korku dolu anlar
Son pozları olay oldu! Son pozları olay oldu! “Bayağı iddialı”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments