Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısHera Projesi, Bafra’da 200 Milyon Dolarlık Yatırım Bütçesi İle Bir İlki Gerçekleştiriyor

Hera Projesi, Bafra’da 200 Milyon Dolarlık Yatırım Bütçesi İle Bir İlki Gerçekleştiriyor

Hera Projesi, Kuzey Kıbrıs’ın Turizm Bölgesi Olan Bafra’da 200 Milyon Dolarlık Yatırım Bütçesi İle Alternatifi Olmayan Bir İlki Gerçekleştiriyor.

Bafra Oteller Mevkii’nin en güzel noktasında yer alan, yedi yılda ödediğiniz parayı geri alabileceğiniz ‘Hera Luxury Resorts Projesi’ KKTC’nin ilk ve tek tapulu otel odası olan projesini hayata geçiriliyor.

348 adet otel tipi dairenin tanıtımını yapan DEM’S CONTRUCTION, yatırım bedeli 200 milyon dolara sahip Hera Luxury Resorts, ünlü oyuncu sunucu Pınar Altuğ Atacan’ın sunumu ile; ünlü müzisyen Ozan Doğulu, şarkıcı Hera ve şarkıcı Beste Korkmaz’ın muhteşem sahne performansıyla tanıttı.

DEM’S CONTRUCTION Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Can, “Projelerimizde lokasyonlara dikkat ediyoruz. Hera Luxury Resorts stratejik konumu, yatırımcılara sunduğu elverişli imkanları, doğal güzellikleri ve değerini her geçen gün artıran gayrimenkul seçenekleri ile Bafra bölgesinden tapu sahibi olabileceğiniz tek proje. Oteliniz eviniz olsun sloganıyla yola çıktık”

“Hera Luxury Resorts ilk ve tek akıllı oda sistemli bir proje. Bizim projelerimiz her beğeniye, tercihe ve bütçeye göre çeşitlilik göstermektedir. Böylelikle de yatırımcılarımıza birçok seçenek sunmuş oluyoruz.”

ŞAMPİYON MELEKLERE ANLAMLI DESTEK

DEM’S CONTRUCTION Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Can, Adıyaman’da konakladıkları otelin deprem nedeniyle yıkılması sonucu yaşamını yitiren 35 kişilik voleybol takımı adına kurulan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne, Venice projesinden bir dairenin gelirini hediye edeceğini belirtti.

BAFRA BÖLGESİNE FARKLI KONSEPT GELİYOR

Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ‘‘Bafra Bölgesi’nde farklı bir konsept yaratılarak bir otel ortaya konulması esas ilgi çekendir. Bu farklı proje ile KKTC’de bu yatırımları düşündüklerinden dolayı DEM’S ailesine teşekkür ederim’’ dedi.

Meclis Başkanı Zorlu Töre ‘‘KKTC gelişiyor, büyüyor ve kökleşiyor. KKTC’de ekonomik hamleler devam ediyor. Oteller zincirine yeni bir konsept ile DEM’S CONTRUCTION katkı sağlıyor. Dolayısı ile gurur duyuyoruz’’ açıklamasını yaptı.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments