Cuma, Mayıs 17, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinHadise'nin Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti! İlk kez...

Hadise’nin Galatasaray’ın yıldızı Lucas Torreira ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti! İlk kez konuştu


Efsane şarkıları, büyüleyici dans performansları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

Şimdi ise yine Hadise hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın tribününde birçok kez gördüğümüz güzel şarkıcının Lucas Torreira ile yeni aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Torreira, daha önce oyuncu Devrim Özkan’la bir birliktelik yaşamış ancak kısa bir süre önce ilişkilerini sonlandırmıştı.

Muhabir Online’ın haberine göre; yıldız futbolcu Mertenes’le arkadaş olan Hadise’ye Lucas Torreira ile aşk iddiaları soruldu.

lucassss

“AŞK YOK HAYATIMDA”

Aşk iddialarına ilk kez yanıt veren Hadise, “Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum” ifadelerini kullandı.

“Ben maç izlemeyi seviyorum” diyen Hadise, “Öyle bir aşk şeyi yok, öyle bir şey yok. Şu an aşk yok hayatımda. Aşık değilim” açıklamasını yaparak iddialara son noktayı koydu.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Eşiyle ilgili konuştu! Bomba açıklama: Eşiyle ilgili konuştu! Bomba açıklama: “Her erkek yapar”
Açık açık anlattı: Açık açık anlattı: “İyi öpüştük diyemiyorsun”
Cesur pozu sosyal medyanın diline düştü! Arkasını gösterince...Cesur pozu sosyal medyanın diline düştü! Arkasını gösterince…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments