Cumartesi, Mayıs 11, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinHadise’den sonra bir kalça dansı da Zeynep Bastık’tan! "Daha 40 fırın ekmek...

Hadise’den sonra bir kalça dansı da Zeynep Bastık’tan! “Daha 40 fırın ekmek yemesi lazım”


Sahnesinde giydiği kıyafetlerle ve yaptığı danslarla adından söz ettiren Hadise “Bu benim sahnem. 2024’te artık ‘Frikik verdi’, ‘Yok orası gözüktü’, ‘Yok selüliti gözüktü’! Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!” diyerek gündeme gelmişti.

Hadise’nin kalça dansından sonra Zeynep Bastık’ın sahne tarzı ve dansı gündem oldu. Bastık’ın sahnesini ve kostümünü görenlerin aklına hemen cesur kıyafetleri ve danslarıyla akıllarda yer eden Hadise geldi!

Son dönemde ‘Lan’ şarkısıyla adından söz ettiren Bastık iddialı seçimiyle sahnede şov yaptı.

234

Zeynep Bastık’ın kalça dansı ise sosyal medyanın diline düştü. Bastık’ı görenler “Çabası var ama olmamış”, “Hadise’den ders alsın”, “Zeynep’in 40 fırın ekmek yemesi lazım” yorumlarından bulundu.

1112

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Aleyna kardeşini göremeyince sinirlendi! Batuhan'ı tehdit etti... Eski yarışmacı Ayşe'ye dair olay sözlerAleyna kardeşini göremeyince sinirlendi! Batuhan’ı tehdit etti… Eski yarışmacı Ayşe’ye dair olay sözler
Annesi tahliye olan kızını moral olsun diye kuaföre götürmüş! Açıklamaları gündem olduAnnesi tahliye olan kızını moral olsun diye kuaföre götürmüş! Açıklamaları gündem oldu
Aleyna ve Yunus Emre fena gerildi! 'Kendine gel'Aleyna ve Yunus Emre fena gerildi! ‘Kendine gel’





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments