Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinFurkan Andıç, Katarsis’te itiraf etti! Şiddet, aldatılma... Sevgilisi en yakın arkadaşıyla...

Furkan Andıç, Katarsis’te itiraf etti! Şiddet, aldatılma… Sevgilisi en yakın arkadaşıyla…


Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından uyarlanan Cadı filminde rol alarak son günlerde adından söz ettiren Furkan Andıç, Katarsis’e konuk oldu.

Aybüke Pusat ile yaşadığı ilişkiyle de daha önce gündeme gelen Andıç özel hayatına dair samimi itiraflarda bulundu. Pusat’ın kıskançlık krizleri yüzünden ilişkisini bitiren yakışıklı oyuncu yıllar önce ihanete uğradığını itiraf etti.

“Ben mağdur olan taraftım” diyerek sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını itiraf eden Furkan Andıç, “Bu olayı öğrendiğimde sanki o insanlar, ki bunlar sevdiğim insanlardı, benim için içimde ölmeleri de değil hiç var olmamışçasına yok oldular” açıklamasında bulundu.

Seneler sonra ikisini yan yana gördüğünde yanlarına giderek selam verdiğini söyleyen Andıç, “Bana baktıklarında o anı hatırlamalarını istemem. Kimse böyle bir hapishanenin içinde yaşamasın yani. O mahcubiyeti yaşamaya gerek yok, hangimizin 17 yaşında verdiği karar doğru bir karardı ki?” dedi.

Andıç bazı ilişkilerinde şiddet gördüğünü de itiraf etti.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Neşet Turan'ın ailesine taziyeye gitti! "Keşke böyle olmasaydı"Neşet Turan’ın ailesine taziyeye gitti! “Keşke böyle olmasaydı”
Aleyna'dan Yunus Emre'ye eşi üzerinden gönderme! Beria Özden duyunca çıldırdıAleyna’dan Yunus Emre’ye eşi üzerinden gönderme! Beria Özden duyunca çıldırdı
Aşağıdan çekime kızmıştı! Hadise yine yaktı geçtiAşağıdan çekime kızmıştı! Hadise yine yaktı geçti





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments