Cuma, Mayıs 3, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinFahiş fiyat boykotuna o da katıldı! Gazeteci Kübra Par kebapçıda nasıl kazıklandığını...

Fahiş fiyat boykotuna o da katıldı! Gazeteci Kübra Par kebapçıda nasıl kazıklandığını anlattı


Kafe, restoran ve lokantalardaki fahiş fiyatlara karşı boykot başlatıldı. Sosyal medyada 20-21 Nisan tarihlerinde restoranlara gitmeyerek fahiş yemeğe boykot kampanyası başlatıldı. Ünlü isimlerin de destek verdiği boykota Gazeteci Kübra Par da katıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Par, Bakırköy sahilde girdiği kebapçıda et dürümün tanesine 600 lira ödediğini yazdı.

Küçük bir şok yaşadığını dile getiren Par, “Ertesi gün Zorlu’da bir şef restoranında porsiyonların 300-400 civarı olduğunu görünce dürümden nasıl kazıklandığımı anladım.” dedi. Ünlü gazetecinin o sözleri kısa sürede gündem oldu.

İşte Par’ın gündem olan paylaşımı:

İki gün önce Bakırköy sahilde yıllardır bildiğim ama gitmediğim bir kebapçıya girdim. Self servise çevirmişler, içerisi dökülüyordu, çok eski ve bakımsızdı. Acelem vardı, et döner dürüm istedim tanesine 600 küsür lira aldılar, küçük bir şok yaşadım, bu kadar olmuş mu ya dedim içimden. Fakat neyin ne kadar olduğunu takip edemediğimiz için ödeyip çıktım.

Kıymadan yapılmış büfe işi çok vasat bir dönerdi, sadece hazır patates kızartması koymuşlardı. Ertesi gün Zorlu’da bir şef restoranında porsiyonların 300-400 civarı olduğunu görünce dürümden nasıl kazıklandığımı anladım. Restoranları boykot kampanyasını ben de destekliyorum. Gerçekten de sorun enflasyondan çok, aptal yerine konmamız!

kübra par

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
'2. bölüm geliyor' Duygu Nebioğlu açtı ağzını, yumdu gözünü‘2. bölüm geliyor’ Duygu Nebioğlu açtı ağzını, yumdu gözünü
Özel hayatını açık açık sordu! Yatak odası yanıtı olay olduÖzel hayatını açık açık sordu! Yatak odası yanıtı olay oldu
Böyle partilediler! Çılgın dansları olay olduBöyle partilediler! Çılgın dansları olay oldu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments