Cuma, Mayıs 10, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazin'Durun bakalım' demişti! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba iddia! 'Birlikte...

‘Durun bakalım’ demişti! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba iddia! ‘Birlikte Amsterdam’a…’


Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir’in aşk yaşadığına dair haberler magazin gündemini uzun süre meşgul etti. Sarıkaya geçtiğimz aylarda bir davete katılmış ve Mert Demir’in ‘Ateşe Düştüm’ adlı şarkısında vokal yapan kişinin kendisi olduğunu söylemişti.

Sarıkaya, haklarında çıkan aşk haberlerine ise yalnızca “Durun bakalım” yanıtını vermişti. Sarıkaya’nın bu açıklamasının ardından iddialar daha da güçlenmişti.

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya hakkında bomnba bir iddia daha ortaya atıldı. Muhabironline’da yer alan habere göre; Serenay Sarıkaya geçtiğimiz hafta Mert Demir ile birlikte Amsterdam’a gitti.

mert demirrr

Mert Demir’in konserini dinlemeye gittiği öğrenilen Serenay Sarıkaya, ilişkileri konusunda henüz acele etmeden birbirlerini tanıyarak devam etmek istediği belirtildi.

Youtube
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bunu kimse beklemiyordu! Yalı Çapkını'ndaki o sahne gündem oldu Bunu kimse beklemiyordu! Yalı Çapkını’ndaki o sahne gündem oldu
“Eşim ve annesi müstehcen görüntüleri…” Seyirci çıldırdı
 Canlı yayında stüdyoya polisler geldi! Çocuğuna 'kardeşim', eşine ise 'kuzenim' dedi, kendi kimliğini reddetti!  Canlı yayında stüdyoya polisler geldi! Çocuğuna ‘kardeşim’, eşine ise ‘kuzenim’ dedi, kendi kimliğini reddetti!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments