Salı, Mayıs 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinDeğişimiyle gündemdeydi! Popstar Bayhan dünya listesinde zirveye yerleşti

Değişimiyle gündemdeydi! Popstar Bayhan dünya listesinde zirveye yerleşti


Popstar yarışmasıyla adını duyuran Bayhan Gürhan, son dönemde soysal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Tarzını değiştiren ve bıyık bırakan Bayhan, “Fly Me to the Moon” performansıyla çok konuşuldu. Ünlü şarkıcı bu sefer de imza atığı yeni rekoru ile gündeme geldi.

ZİRVEYE YERLEŞTİ

Spotify Top 50 Dünya Viral listesine 1 numaraya yükselerek zirvenin sahibi olan Bayhan, Dünya Viral Listesi’nde uzun süre sonra zirveye yerleşen ilk Türk sanatçı oldu.

BAYHAN 3

Bayhan’ın büyük başarısı sosyal medyada yankı uyandırdı. Ünlü isme ‘Tebrrikler’, ‘Yakışır be’, ‘Başka bir şarkı dinleyemiyorum’, ‘O zaman ben tekrardan, 105 Bayhan yazıp. 3181’e gönderiyorum’ gibi yorumlar yapıldı.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yeşilçam itirafı olay oldu! O isimler var diyerek açıkladıYeşilçam itirafı olay oldu! O isimler var diyerek açıkladı
Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde! 'Everyway That I can' şarkısıyla yine ortalığı yıktı geçtiSertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde! ‘Everyway That I can’ şarkısıyla yine ortalığı yıktı geçti
Bu görüntüler sosyal medyayı salladı! Bizans askeri kıyafetiyle... Bu görüntüler sosyal medyayı salladı! Bizans askeri kıyafetiyle…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments