Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinCeyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasına Ebru Şancı'dan bomba yorum

Ceyda Düvenci’nin ‘ped’ açıklamasına Ebru Şancı’dan bomba yorum


Ceyda Düvenci, Pınar Sabancı’nın YouTube programına katılarak yaptığı ‘regl’ yorumuyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, regl dönemini normalleştirme çağrısında bulundu.

Özel hayatıyla bir süredir gündemde olan ve Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci “Kadın olmanın doğal bir parçası olan regl dönemini açıkça konuşabilmeliyiz. Bunun neden tabu olduğunu anlayamıyorum. Kadınlar regl oluyor, bunu neden söyleyemeyelim ki? Bu konuda kendimi rahat hissediyorum” ifadelerini kullandı.

EBRU ŞANCI DURUR MU…

Düvenci devamında ise “Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun. Çünkü bazen istemediğimiz gün regl olabiliyoruz. Kadın arkadaşın sana ‘Ped var mı?’ diye sorabilsin. ” önerisinde bulundu.

Bu sözler sosyal medyada da gündeme geldi. Eski manken Ebru Şancı bu yorumu görünce kendini tutamadı. Şancı bu sözleri görünce “Ped reklamı kovalamanın tuhaf açıklaması!” diyerek dikkat çekti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
En çok aranan isimdi, modelliği bıraktı! Şehir hayatını terk edip...En çok aranan isimdi, modelliği bıraktı! Şehir hayatını terk edip…
Sinem Kobal ile pozu ve sade tarzı dikkat çekti! Sinem Kobal ile pozu ve sade tarzı dikkat çekti! “Linçlenen bir insanım”
Eleştirilerden bıktı! İlginç dansını paylaşıp...Eleştirilerden bıktı! İlginç dansını paylaşıp…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments