Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinCam Tavanlar'ın Şinasi'si cinsiyet değiştirmişti! Ünlü oyuncu küçücük iç çamaşırıyla poz verdi!...

Cam Tavanlar’ın Şinasi’si cinsiyet değiştirmişti! Ünlü oyuncu küçücük iç çamaşırıyla poz verdi! Olay paylaşım


Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimi sonrası adını da değiştirerek yeni bir hayata adım attı.

Henüz kadın kimliğinin olmadığını söyleyen oyuncu, maddi durumu el verdiğinde Tayland’a giderek değişim ameliyatı olmak istediğini de söylemişti.

Göğüs ve dudak gibi estetik operasyonlar geçiren ve adını da Meli Bendeli olarak değiştiren başarılı oyuncu pembe saçlı imajından sonra küçücük iç çamaşırıyla poz verdi.

Meli Bendeli’nin iddialı pozu görenleri şoke etti. Bazı sosyal medya kullanıcıları “Bu pozlara gerek var mı?” yorumunda bulundu.

TRANS OLDUĞUNU AÇIKLADI

2020 yılında Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen, Çukur’da Timsah Celil olarak hafızalara kazınan ve son olarak Cam Tavanlar dizisinde Şinasi karakteriyle izleyici karşısına çıkan 34 yaşındaki oyuncu, geçen yıl cinsel kimliğini açıklayarak görünümündeki değişimi sosyal medya fotoğraflarıyla paylaşmıştı.

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
'Ömer' dizisindeki Kur'an sahnesi sosyal medyada gündem oldu! ‘Ömer’ dizisindeki Kur’an sahnesi sosyal medyada gündem oldu!
Altın Küre tarzı olay oldu! Derin göğüs dekoltesiyle mest etti Altın Küre tarzı olay oldu! Derin göğüs dekoltesiyle mest etti
Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın dostluğu bitti! Sebebini duyanlar şoke olduEzgi Mola ve Enis Arıkan’ın dostluğu bitti! Sebebini duyanlar şoke oldu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments