Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinBritney Spears ünlü otelde sinir krizi geçirdi! Oteli birbirine katıp iç çamaşırlarıyla...

Britney Spears ünlü otelde sinir krizi geçirdi! Oteli birbirine katıp iç çamaşırlarıyla sokağa çıktı


42 yaşındaki ünlü şarkıcı Britney Spears yine adından söz ettirdi. Son dönemde çıplak pozlarıyla çocuklarının da tepkisini çeken şarkıcı Los Angeles’ın ünlü oteli Chateau Marmont’da yaşanan olaylı geceyle anılıyor.

Ünlü şarkıcının kaldığı otelde sinir krizi geçirdiği ve ortalığı birbirine kattığı iddia edildi. Spears’ın otelde yeni erkek arkadaşı olduğu söylenen ve sonradan sabıkalı olduğu ortaya çıkan Paul Richard Soliz’le kavga ettiği söylendi.

Çıkan arbedenin ardından otele polis ve ambulans çağrıldı, ünlü şarkıcı yanında Soliz’le birlikte otelin kapısında, üzerinde iç çamaşırları ve üstüne sardığı battaniyeyle etrafına şaşkın bakışlar atarken fotoğraflandı.

BGUS_2907587_004
Bu görüntüler fanlarına şarkıcının 2008’deki çöküşünü anımsattı ve fanları endişelendirdi.

BGUS_2907587_008

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Burkulmuş ve epeyce şişmiş ayak bileğinin fotoğrafını paylaşan Britney sinir krizi geçirdiği iddialarını reddetti. Otel odasında zıplarken düşüp ayağını burktuğunu iddia eden ünlü şarkıcı sağlık ekiplerinin odasına yasal olmayan bir şekilde daldığını söyledi.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Karnı burnunda yeni yaşını kutladı! Kızının adını da açıkladıKarnı burnunda yeni yaşını kutladı! Kızının adını da açıkladı
Dizideki aşk gerçek oldu! Dizideki aşk gerçek oldu! “Eyvah yakalandık!”
Sinir krizi geçirip kendine zarar verdi! Başsavcılıktan flaş kararSinir krizi geçirip kendine zarar verdi! Başsavcılıktan flaş karar





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments