Salı, Nisan 30, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinAyşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı!...

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar’ın eşini ‘Kocam’ diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! ‘Üzüldüm’ yorumları geldi


1999’da Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Türkiye Güzeli seçilen model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor.

Her gönderisi olay olan ünlü isim son olarak ‘Kocam’ notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaşmıştı. Ayşe Hatun Önal’ın kısa sürede sildiği gönderisi gündeme bomba düşerken ‘evlendi mi?’ soruları gündeme gelmişti. Ancak gerçek bambaşka çıktı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN KOCASI ÇIKTI

‘Ayşe Hatun Önal’ın paylaşıp sildiği kişinin Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. 2020 yılında oyuncu Selin Demiratar’la evlenen Mehmet Ali Çebi hâlâ evli.

“ÇOK ENDİŞELİYİZ”

Günaydın yazarı Bülent Cankurt konunun perde arkasını yazdı. Cankurt şu ifadeleri kullandı; ”Meğer Önal, uzun süredir evden dışarı çıkmıyormuş, kimseyle görüşmüyormuş ve telefonları da açmıyormuş. Arkadaşı “Ayşe mental olarak hiç iyi değil, çok endişeliyiz”

AYŞE HATUN

”Demek ki, Ayşe Hatun Önal’ın, son zamanlarda sosyal medyadaki anlamsız paylaşımlarının sebebi, psikolojisinin bozulmasıymış. Umarım, bir an önce sorunları neyse çözer de mental sağlığına kavuşur.”

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Dilber yaradı! 1.5 milyon alırken şimdi ise...Dilber yaradı! 1.5 milyon alırken şimdi ise…
Bu defa ezber bozdu! Güzelliğinin sırrı...Bu defa ezber bozdu! Güzelliğinin sırrı…
İbrahim Tatlıses'ten miras kararı! Oğluna verdiği 4 ev, araba ve dahası... Tek tek sayıp...İbrahim Tatlıses’ten miras kararı! Oğluna verdiği 4 ev, araba ve dahası… Tek tek sayıp…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments