Pazar, Nisan 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporAhmet Nur Çebi futbol takımıyla vedalaştı

Ahmet Nur Çebi futbol takımıyla vedalaştı


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen veda ziyaretinde Çebi’yi Beşiktaş Futbol AŞ. Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Fidan, Adnan Demir, Enis Ulusoy, Fatih Hakan Avşar, Kerem Gürel, Elçin Kılıç ve Serkan Leke yalnız bırakmadı.


Teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularla sohbet eden Çebi, oyunculara başarılar diledi. Çebi ayrıca, tekerlekli sandalye basketbol takımıyla da Tüpraş Stadı’nda vedalaştı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi futbol takımıyla vedalaştı


Çebi, kulüp çalışanlarıyla da vedalaştı


Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ahmet Nur Çebi, Tüpraş Stadı’nda bir araya geldiği çalışanlara veda etti.


Ahmet Nur Çebi, veda töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti:


“Ben Beşiktaş’a hizmet ettim. Sizler de en az benim kadar Beşiktaş’a hizmet ettiniz ve alın terinizin karşılığını aldınız. Ben de Beşiktaş’a hizmet etmiş olmanın onurunu kendime paye aldım. Bu kuruma herkes zarar vermek isteyebilir. Namusunuz ve şerefinizle bu kulübü zarar vermek isteyenlerden korumak sizin göreviniz. Asıl nöbetçi sizsiniz. Sizler hancısınız, bizler yolcuyuz. Bu kulübün onuru, namusu ve şerefi sizlere ait. Buraya birileri gelecek, buradan birileri gidecek. Bu kurum 120 yıldır ayakta. Hakkınızı helal edin, ben size hakkımı helal ettim.”

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments