Salı, Mayıs 7, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazin37 kiloya düşmüştü! Aylardır cezaevinde olan Nihal Candan için flaş tahliye kararı

37 kiloya düşmüştü! Aylardır cezaevinde olan Nihal Candan için flaş tahliye kararı


Geçtiğimiz yıl fenomenlere yönelik olarak düzenlenen dolandırıcılık ve kara para aklama operasyonlarına Nihal ve Bahar Candan kardeşler de dahil edilmişti. Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen Candan kardeşler, 14 Kasım 2023’te gözaltına alınarak 16 Kasım’da da tutuklanmıştı.

ANOREKSİYAYA YAKALANDI

İki kardeş Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne Nihalkonulurken Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı. Bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan’a ‘anoreksiya nevroza’ adı verilen hastalık teşhisi konuldu.

MAHKEMEDEN YENİ KARAR

Bu rahatsızlık sebebi ile 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan’ın psikolojisinin de bozuk olduğu öğrenildi ve dün hastaneye kaldırılan Candan için doktorlar cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönünde görüş bildirdi. Durumu değerlendiren mahkeme, Candan’ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesine karar verdi.

nihal candan

Posta Gazetesi’nden Alev Gürsoy Cimin’in haberine göre; Nihal Candan’ın bugün saat 17.00’de tahliye edilmesini beklediklerini belirten Candan kardeşlerin avukatı Kasım Ergün, “Beklediğimiz bir karardı. Tedavisine hastane ortamında devam edilecek” dedi.

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
5 saat süren duruşmanın detayları ortaya çıktı! Dilan Polat'ı anlattı5 saat süren duruşmanın detayları ortaya çıktı! Dilan Polat’ı anlattı
Üstten çektiği pozunu paylaştı! Dekoltesi dikkat çektiÜstten çektiği pozunu paylaştı! Dekoltesi dikkat çekti
Türkiye'yi terk edip İngiltere'ye yerleşmişti! Gitmesinin sebebini açıkladıTürkiye’yi terk edip İngiltere’ye yerleşmişti! Gitmesinin sebebini açıkladı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments