Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazin19 Mayıs Survivor Anlat Bakalım oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor'da Sabriye...

19 Mayıs Survivor Anlat Bakalım oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor’da Sabriye ve Cemal Can rüzgarı!


Survivor’da heyecan, takımların yavaş yavaş azalmasıyla devam ediyor. Birçok kişinin merakla beklediği 19 Mayıs Cuma tarihli bölümde ise Suvivor Anlat Bakalım oyununun kazananı merak ediliyor. Survivor yeni sezon oldukça heyecanlı olarak devam ediyor. İşte eski yarışmacıların konuk olduğu 19 Mayıs Cuma tarihli bölümde Suvivor Anlat Bakalım ödül oyunu kazananı…

SURVİVOR ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Survivor’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dokunulmazlık oyunu öncesi, bu hafta Anlat Bakalım kazanan takımın ödülü merak ediliyor.

Eski yarışmacıların konuk olduğu Anlat Bakalım yarışmasında uzun süredir ekranlardan uzak olan Sabriye Şengül ve 2020 Survivor Şampiyonu Cemal Can, Damla Can ve Yağmur Banda gibi isimler yer aldı. Oyunun kazananı henüz belli olmadı. Gecenin sonunda kazanan takım ve ödülü belli olacak.

SABRİYE VE CEMAL CAN İLE KEYİFLİ DAKİKALAR

Survivor eski yarışmacısı Sabriye Şengül, bu akşam survivor Anlat Bakalım’a konuk oldu. Uzun siredir ekranlarda görünmeyen milli sporcu eğlenceli kişiliği ve esprileriyle kırdı geçirdi.

3550452_c257b3f57047022425a69d36c21152f6_640x640

Bir diğer konuk olan Cemal Can ise sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Asena ve Cansu ile eş olan Cemal Can, bazen yarışmacılara sitem etti bazen ise güldürdü.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Nurgül Yeşilçay ve Uberkuloz'dan olay anne videosu!Nurgül Yeşilçay ve Uberkuloz’dan olay anne videosu!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak isyan etti! "Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum"İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak isyan etti! “Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum”
O iddialara sert tepki: Şeytanın Türkiye temsilcilerinin...O iddialara sert tepki: Şeytanın Türkiye temsilcilerinin…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments