Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinZüleyha Ortak ünlü popçuya isyan etti! 'Deprem bölgesine gelmeyerek iki kişinin hakkını...

Züleyha Ortak ünlü popçuya isyan etti! ‘Deprem bölgesine gelmeyerek iki kişinin hakkını yedi’


Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremden birkaç gün sonra Hatay’da iki büyük deprem oldu. Depremlerin yaraları sarılmaya çalışılırken bazı ünlü isimler afet bölgelerine yardıma gitmeye başladılar. Züleyha Ortak ünlü bir popçu yüzünden yaşanan mağduriyeti açıkladı. ‘Ben de geliyorum dedi, uçağa çok az süre kala vazgeçti’ diyerek o isme isyan etti.

Deprem bölgesine ünlü isimleri götüren Şarkıcı Züleyha 2. Sayfa programına konuk oldu. Züleyha bir popçu yüzünden yaşanan mağduriyeti anlattı: ‘Ben de geliyorum’ dedi, uçağa çok az süre kala vazgeçti. Gece yarısı gelemiyoruz diye mesaj attı. Bölgeye gidecek iki kişinin hakkını yedi’ sözleriyle ünlü popçuya ateş püskürdü.

Şarkıcı Züleyha sözlerine şöyle devam etti; ”Sorsanız tonla yardım yapıyor! Deprem bölgesine bende geleceğim, beni de listeye ekleyin. İnsanlara moral olmak istiyorum diyor. Deprem bölgesine gidecek iki kişinin hakkına giriyor. Birde uçağa 2-3 saat kala ‘Ben gelemeyeceğim diyor’ Sonra sosyal medyada ona buna ahkam kesiyor. Bırakın bu ayakları. Yeter depremzedelerden prim kastığınız.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yasak Elma'nın Handan'ı Şebnem Dönmez'in eski eşi de ünlü çıktıYasak Elma’nın Handan’ı Şebnem Dönmez’in eski eşi de ünlü çıktı
Yorgana sarılı bulunmuş, hiç şişmemiş...Yorgana sarılı bulunmuş, hiç şişmemiş…
Cinsiyet değiştirmişti! Son halini paylaştı, iki göğsünün arasına dövme...Cinsiyet değiştirmişti! Son halini paylaştı, iki göğsünün arasına dövme…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments