Cumartesi, Nisan 20, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaKıbrıs“Zor Zamanlarda Psikolojik Dayanıklılık” çalışması düzenlendi

“Zor Zamanlarda Psikolojik Dayanıklılık” çalışması düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık, Rehberlik ve Araştırma Merkezi (DAÜ-PDRAM), DAÜ öğrencilerine yönelik deprem sonrası psikososyal destek ve psikoeğitim çalışmaları kapsamında “Zor Zamanlarda Psikolojik Dayanıklılık” başlıklı grup çalışması düzenledi.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, DAÜ-PDRAM uzmanlarından Uzman Psikolog Güler Ataş Buldu ve Sosyal Hizmet Uzmanı Halide Sarp tarafından yürütülen çalışmada, “psikolojik dayanıklılık ve psikolojik dayanıklılığı belirleyen faktörler, psikolojik dayanıklılığı geliştirme ve baş etme becerileri konuları hakkında bilgi paylaşımı ve interaktif çalışmalar” yer aldı.

Grup çalışması sonrasında DAÜ-PDRAM tarafından öğrencilere katılım belgesi verildi. Grup çalışmalarının, öğrencilerin psikolojik destek ihtiyaçları ve DAÜ-PDRAM psikologlarının uzmanlık alanları bağlamında belirlendiği belirtilen açıklamada, 0-12 kişilik öğrenci kontenjanı ile düzenlenen grup çalışmalarının, 2022-2023 Bahar Dönemi süresince her ay farklı konularda süreceği ifade edildi.

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments