Cumartesi, Nisan 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısZafer Niyazi son yolculuğuna uğurlandı…

Zafer Niyazi son yolculuğuna uğurlandı…

Ülkemizin önemli iş insanlarından, Cypfruvex Yönetim Kurulu ve Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü eski başkanlarından, UBP’ye önemli hizmetler vermiş Zafer Niyazi son yolculuğuna uğurlandı.

Zafer Niyazi için cenaze töreni öncesinde bir dönem yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Cypfruvex ve başkanlığını yaptığı Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü’nde de tören düzenlendi.

Törenlere katılan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yaptığı konuşmalarda Zafer Niyazi’nin öncü kişiliğine ve ülkeye verdiği hizmetlere değindi.

Zafer Niyazi’nin ülke ekonomisine ve narenciye sektörüne katkı koymuş, KKTC’ye gönülden inanmış bir kişi olduğunu vurgulayan Tatar, hizmetlerinin unutulmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Zafer Niyazi’nin UBP’ye büyük hizmetler verdiğini de hatırlayarak, ülkesine bağlılığı ve Anavatan’a sevgisi ile bu topraklarda önemli yatırımlara vesile olduğunu anlattı.

Niyazi’nin yaptığı özverili çalışmalarla Baf Ülkü Yurdu’nu 4 yıl şampiyonluğa taşımayı başardığını da anımsatan Tatar, Kıbrıs Türk gençlinin yanında olup onlara hep unut verdiğini de ifade etti.

Törenlerin ardından Zafer Niyazi’nin naaşı Güzelyurt Fatih Camisi’ne götürüldü. Zafer Niyazi, burada kılınan öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’na defnedildi.

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments