Perşembe, Nisan 25, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinYeşilçam'ın güzeller güzeli Ayşecik'iydi! Zeynep Değirmencioğlu'nu görenler tanıyamıyor " Yıllar sana ne...

Yeşilçam’ın güzeller güzeli Ayşecik’iydi! Zeynep Değirmencioğlu’nu görenler tanıyamıyor ” Yıllar sana ne yapmış”


Yeşilçam’ın güzeller güzeli Ayşecik’i Zeynep Değirmencioğlu, yıllar içinde geçirdiği değişimle gündem oldu. Gençlik yıllarında Türk film sektörünün aranan isimlerinden olan Değirmencioğlu, yıllar önce oyunculuğu bırakmış ve ekranlardan uzaktı. Usta oyuncunun değişimi ‘Ayşecik sana ne olmuş’ yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Babası senarist Hamdi Değirmencioğlu sayesinde henüz 2 yaşındayken Papatya adlı filmle sinemaya adım atan Zeynep Değirmencioğlu, adını Ayşecik rolüyle duyurmuştu.

degirmencioglu-860x558

Sezercik’in vazgeçilmez arkadaşı olarak da izleyicilerin hafızalarında yer edinen usta oyuncu, Hayat Sevince Güzel, Ayşecik, Hayat mı Bu, Ayşecik’le Ömercik gibi projelerde yer aldı.

zd2

Daha sonra “Duvaklı Göl”, “Funda” gibi filmlerde, çocuk yıldız olarak göründü. Ama esas ününü 1960’da “Ayşecik” filmleri ile yaptı.

ezgif.com-webp-to-jpg (5)

1974 yılında çektiği son filminin ardından sinemayı kesin olarak bırakan Değirmencioğlu, uzun yıllardır İstanbul’da emlakçılık ile uğraşıyor.

2059682

Fenerbahçeli eski futbolcu ve daha sonra Fenerbahçe SK yöneticilerinden Serkan Acar ile evlen usta oyuncunun Erkan ve Volkan isimli iki oğlu bulunuyor. Değirmencioğlu 1974’te evlendiği Serkan Acar’dan 2013 yılında boşanmıştır.

cenazeZD600_WK59I

MEĞER ÖMERCİK’İN KUZENİYMİŞ…

Zeynep Değirmencioğlu’nun, Yeşilçam’da Ömercik filmleriyle nam salan ve izleyicilerde iz bırakan Ömer Dönmez’in kuzeni olduğu ortaya çıktı.

ezgif.com-webp-to-jpg (6)

“Ayşecik’le Ömercik” projesinde beraber rol alan iki kuzenden Ömer Dönmez, 1 Şubat 2020’de Üsküdar’da 60 yaşında hayatını kaybetmiştir.

aysecik-ile-omercik-filminin-konusu-nedir-aysecik-ile-omercik-oyuncu-kadrosu-aysecik-ile-omercik-kac-yilinda-nerede-cekildi-7076

Ömer Dönmez, kuzeni Değirmencioğlu ile beraber oynadığı “Ayşecik” serisi başta olmak üzere yaklaşık 40 filmde “Ömercik” rolüne hayat vermiştir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ev sahibiyle davalık olmuştu! Ünlü oyuncuya büyük şokEv sahibiyle davalık olmuştu! Ünlü oyuncuya büyük şok
Cinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz estetik yaptırıp paylaştıCinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz estetik yaptırıp paylaştı
Yeni partneri belli oldu! Ego'dan bomba transferYeni partneri belli oldu! Ego’dan bomba transfer





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments