Salı, Nisan 16, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinYalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ’un oğullarını görenler çok şaşırdı! “Çocuklar kopyanız gibi”

Yalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ’un oğullarını görenler çok şaşırdı! “Çocuklar kopyanız gibi”


Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin kadrosunda Emre Altuğ da yer alıyor. Ünlü oyuncu dizide Orhan karakterine hayat veriyor. Çağla Şıkel ile olan evliliğinden iki oğlu bulunan Altuğ’un çocukları gündem oldu.

Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel ile 2008 yılında evlenen Emre Altuğ çifti 2015 yılında boşanmıştı. 54 yaşına sahneden giren Emre Altuğ’a bu evliliğinden dünyaya gelen iki oğlu olan Kuzey ve Güney doğum günü sürprizi yaptı.

emree

Yakışıklı oyuncu ve şarkıcı Altuğ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma “Evlatların ‘Sevenler Ayrılmaz’ tanıtım gecesinde doğum günüm olması sebebiyle yaptıkları sürpriz ziyaret” notunu düştü.

emre1

Ünlü ismin paylaşımına takipçileri “Çocuklar kopyanız gibi”, “Babaları gibi yakışıklılar”, “Süper bir babasın”, “Maşallah” yorumlarında bulundular.

emreee

1990 yılından itibaren çeşitli albümler çıkaran Emre Altuğ, müzisyenliğin yanı sıra oyunculuk da yaptı. 1993 yılında rol aldığı Tersine Dünya filmiyle kamera karşısına geçen Emre Altuğ’un rol aldığı yapımlar arasında Tatlı Hayat, Kırmızı Oda, Sihirli Annem, Umutsuz Ev Kadınları ve Güldür Güldür de bulunuyor.

son

emre-altuğ-çocuğu

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ünlü çiftten kötü haber! 'Boşanıyorlar mı?'  Ünlü çiftten kötü haber! ‘Boşanıyorlar mı?’
Hasan Can Kaya konuğunun derin dekoltesini görünce dayanamadıHasan Can Kaya konuğunun derin dekoltesini görünce dayanamadı
Takipçisi Esra Ezmeci'ye açık açık sordu! "Kocamla swinger ilişki..."Takipçisi Esra Ezmeci’ye açık açık sordu! “Kocamla swinger ilişki…”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments