Perşembe, Nisan 25, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinYalı Çapkını'nın Defne'si Mine Tugay'dan dikkat çeken paylaşım! "Göğüsleri olan bir ceset...

Yalı Çapkını’nın Defne’si Mine Tugay’dan dikkat çeken paylaşım! “Göğüsleri olan bir ceset gibi…”


Duru güzelliği ve oyunculuğu ile gündemden düşmeyen Mine Tugay sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncunun son paylaşımı takipçilerinin dikkatini çekti.

MİNE TUGAY’DAN GÜLÜMSETEN PAYLAŞIM

Son olarak Yalı Çapkını dizisinde Defne karakterine hayat veren Mine Tugay, ünlü komedyen Ali Wong’un stand-up gösterisinden bir görüntüye yer verdi.

mine-tugay-dekolteli

Ali Wong’un kadın – erkek ilişkilerine yönelik sözlerinin yer aldığı söz konusu görüntüler Mine Tugay’ın takipçilerinin dikkatini çekti.

WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.48.54

“NE İSTERSEM YAPMAMA İZİN VERİYOR, ÇÜNKÜ İÇİ ÖLMÜŞ”

Mine Tugay, Ali Wong’un “Partnerlerinde aradıkları ve övündükleri bir özelliktir bu. Kardeşim yeni bir hatunla çıkıyorum. Çok rahat. Ne yaptığımı umursamıyor çünkü rahat. Ne istersem yapmama izin veriyor, çünkü içi ölmüş. Rahat biri. Memeleri olan bir ceset gibi. Harika…” sözlerine kahkahalarla güldü.

Mine Tugay

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yıllar önce Şenol İpek ile cinsel ilişki yaşamadığı ispat etmek istemişti! Bekaret yanıtıYıllar önce Şenol İpek ile cinsel ilişki yaşamadığı ispat etmek istemişti! Bekaret yanıtı
Takipçisi Esra Ezmeci'ye açık açık sordu! "Kocamla swinger ilişki..."Takipçisi Esra Ezmeci’ye açık açık sordu! “Kocamla swinger ilişki…”
Eski sevgilinin paylaşımı imalı bulunduEski sevgilinin paylaşımı imalı bulundu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments