Cuma, Mayıs 17, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinWanda Nara küplere binecek! Mauro Icardi, İstanbul gecelerinde güzelleri üçledi... Tanınmamak için...

Wanda Nara küplere binecek! Mauro Icardi, İstanbul gecelerinde güzelleri üçledi… Tanınmamak için bunu yaptı


Icardi’nin çapkınlık turu gölgelendi! Sosyal medya hesabından sürekli Wanda Nara ile fotoğraflarını paylaşan Icardi, İstanbul’da yakayı ele verdi. Galatasaray’ın kendi sahasında oynanan ve sarı kırmızılıların 1-0’lık üstünlüğüyle biten karşılaşma sonrası bir eğlence mekanına giden Icardi, tanınmamak için şapka taktı.

ICARDI’DEN ÇAPKINLIK TURU

Sabaha kadar mekanda eğlenen Icardi, mekandan çıkacağı sırada basın mensuplarının dışarıda olduğunu öğrenince yanındaki kadınları önden gönderdi.

ETTEN DUVAR ÖRÜLDÜ

Mekandan yarım saat sonra ayrılan Icardi’nin görüntülenmemesi için etten duvar örüldü.

2

BAŞINI ARACA ÇARPTI

Hızlı adımlarla araca bindirilmeye çalışılan Arjantinli yıldız, bu sırada başını araca çarparak, şapkasını düşürdü. Bu sırada bir taraftar ise şapkayı alarak oradan kaçtı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Konya'da yaşananlar sert tepki! "Erkek müritlerini taciz eden..."Konya’da yaşananlar sert tepki! “Erkek müritlerini taciz eden…”
Kızılay Başkanı Kerem Kınık'la, Şahan Gökbakar'ın atışması sosyal medyayı salladıKızılay Başkanı Kerem Kınık’la, Şahan Gökbakar’ın atışması sosyal medyayı salladı
İrem Derici'ye aşk yaradı! Kasık ve göğüs dekolteli halini paylaşıp...İrem Derici’ye aşk yaradı! Kasık ve göğüs dekolteli halini paylaşıp…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments