Perşembe, Mart 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaDünyaTwitter'ın mühendislik birimi şefi DeSantis yayını sonrası istifa etti

Twitter’ın mühendislik birimi şefi DeSantis yayını sonrası istifa etti


ABD’de başkanlık yarışına katılan Florida Valisi Ron DeSantis, yarışa katılıdığını Elon Musk ile düzenlenen Twitter Space yayını ile duyuracaktı.


Ancak platformda gelen bri teknik aksaklık nedeniyle sorun yaşandı.


Olayın ardından Twitter’daki Mühendislik Şefi Foad Dabiri, şirketten istifa ettiğini duyurdu.


Twitter’ın Growth organizasyonunun mühendislik lideri olan Dabiri, bir tweet’te şirkette, geçen yıl multi-milyarder tarafından satın alınmasından önce ve sonra “iki farklı dönem yaşadığını” söyledi.


Dabiri, Twitter’ın “2.0”ına geçişin devasa ve hızlı olduğunu söyledi. “Başlangıçta zorlayıcı olduğunu söylemek yetersiz kalır” dedi.


Dabiri, neden Twitter’dan ayrılmaya karar verdiğini ve bunun platformdaki DeSantis etkinliğiyle ilgili sorunlarla ilgili olup olmadığını belirtmedi.


Twitter, Dabiri’nin ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yapmadı.


Dabiri, “@elonmusk ile çalışmak son derece eğiticiydi ve ilkelerinin ve vizyonunun bu şirketin geleceğini nasıl şekillendirdiğini görmek aydınlatıcıydı” dedi.


Çarşamba akşamı Twitter konuşması başladığında ciddi sorunlar nedeniyle, yüzbinlerce Twitter kullanıcısı platformdan ayrılmıştı.


Florida valisi, 2024 genel seçimlerinde partisinin adayı olmak için eski Başkan Donald Trump’ın baş rakibi olarak görülüyor.

Kaynak : TRT HABER

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments