Perşembe, Nisan 25, 2024
Google search engine
Ana SayfaTeknolojiTwitter  Jetpack Social'ın API erişimini kapattı.

Twitter  Jetpack Social’ın API erişimini kapattı.

Twitter  Jetpack Social’ın API erişimini kapattı. Bir süredir belirsizlik içinde olsak da artık hizmetlerimizin kesildiğini ve Twitter’ın artık Jetpack Social’ın bir parçası olmadığını doğrulayabiliriz ifadeleri kullanıldı.

Nisan ayının başlarında, Twitter API erişimimizde beklenmedik bir askıya alma yaşadık. Bu erişim, Jetpack Social’a güç veren şeydir ve bu da blog gönderilerinizi otomatik olarak Twitter’da paylaşmanıza yardımcı olur. Hizmet aynı gün geri yüklenmiş olsa da, ufukta daha büyük değişikliklerin olduğu ortaya çıktı. 

Twitter kısa bir süre önce Twitter API’sinin şartlarını ve fiyatlandırmasını önemli ölçüde değiştirmeye karar verdi. Yeni şartları müzakere etmek için Twitter ile iyi niyetle çalışmaya çalıştık, ancak bir anlaşmaya varamadık. Sonuç olarak, Jetpack Social’daki Twitter bağlantısı çalışmayı durduracak ve blog gönderileriniz artık Twitter’da otomatik olarak paylaşılmayacaktır.

Gönderi bağlantısını tweet’inizin gövdesine yapıştırarak, gönderilerinizi manuel olarak Twitter’da paylaşabileceksiniz. 

Ayrıca gönderilerinizi Tumblr, Facebook ve Linkedin’de otomatik olarak paylaşabilirsiniz. Yakın gelecekte, Instagram ve Mastodon’a otomatik paylaşım özelliğini ekliyoruz. Jetpack Social’da yeni özellikler sunmaya devam ediyoruz, bu nedenle daha fazla güncelleme için Jetpack blogunu takip edin .  

Bunun web siteniz ve pazarlama çabalarınız için neden olduğu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Sonucun farklı olmasını dilerdik, ancak müşterilerimiz her zaman birincil endişemizdir ve Jetpack’ten aldığınız deneyimden veya değerden ödün vermeye istekli değiliz. 

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments