Cumartesi, Nisan 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporTrabzonspor'da transfer dönemi planlamasında kritik viraj

Trabzonspor’da transfer dönemi planlamasında kritik viraj


Trabzonspor, Süper Lig’in 14. haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı evinde Kayserispor, deplasmanda Gaziantep FK ve ardından sahasında Samsunspor ile oynayacakları maçlar sonrasında hem mevcut kadroda yetersiz gördüğü oyuncularla ilgili, hem de ihtiyaç duyulan bölgeler kaynaklı transfer talebini yönetime iletecek.


Performanslarından memnun olmadığı oyuncularını bu 3 maçlık periyotta yeniden görme fırsatı da bulacak olan Avcı, gidişata göre yönetime rapor sunacak.


Avcı’nın oyuncuların performansından memnun olması ve istenilen sonuçların alınması halinde yönetimden en az 3 transfer yapılmasını isteyeceği öğrenildi.


Sinyalleri Konyaspor maçı sonrası vermişti


Öte yandan Abdullah Avcı ligin 12. haftasında sahasında konuk ettiği Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, isim vermeden bazı oyuncularına mesaj vermişti.


Tecrübeli teknik adam, takımının hatalı gol yediği pozisyona atıfta bulundu.


“Hem parçada hem görselde çalışıyorum, sonra tekrar sahada çalışıyorum. Eğer aynı gelişmiyorsa yapacak bir şey yok, bay bay. Net, bu bir organizasyon oyunu. Teşekkür ediyorum ama gelişimimizi hızlandırmamız gerekiyor.”


Trabzonspor Başkan Yardımcısı Faruk Hacıhaliloğlu’ndan taraftara “birlik” çağrısı


Trabzonspor Başkan Yardımcısı Faruk Hacıhaliloğlu, başarının yolunun bir ve birlikte olmaktan geçtiğini, bunu başarmaları halinde hedefe varmalarının daha da kolaylaşacağını belirtti.


Trabzonspor dergisine röportaj veren Hacıhaliloğlu, kulüpte iki dönemdir yöneticilik yapmanın gururunu yaşadığını, yönetimdeki arkadaşlarının her konuyu en ince ayrıntısına kadar araştırıp incelediklerini ifade etti.


Hacıhaliloğlu, birçoğunun mesaisinin büyük kısmını Trabzonspor’a harcadığını aktardı.


“Artık, asbaşkan olduğu dönemde perdenin önünde, arkasında maddi ve manevi anlamda kulübe büyük hizmetler veren ve bugün de aynı şevkle hiç durmadan çalışan Başkanımız Ertuğrul Doğan’la yolumuza edindiğimiz tecrübeler ile daha bir donanımlı olarak devam ediyoruz. Sezar’ın hakkı Sezar’a verilmeli. Ertuğrul Doğan tam bir Trabzonspor aşığı.”


Hacıhaliloğlu, Doğan’ın büyük bir sorumluluk aldığını, bu tavrın da kendilerini ellerinden gelenin fazlasını yapmaya yönlendirdiğini vurguladı. Hacıhaliloğlu, Trabzonspor’u güvenilir bir kulüp ve başarılı bir takım yapmak için çaba gösterdiklerine dikkat çekti.


“Hiç kimsenin endişesi olmasın, başaracağız. Çalışkan ve uyumlu bir ekibe sahip olduğumuz için umut doluyuz. Yeni ve verimli projelerle kulübün önünü açmaya, yolunu aydınlatmaya çalışıyoruz. Sürdürülebilir bir ekonomi oluşturmak için net ve kararlı adımlar atıyoruz. Onun için ‘Trabzonspor sevdalılarının içi rahat olsun’ diyorum. Herkes şunu bilsin, şuna inansın Trabzonspor her daim güçlüdür. Bu güçten aldığımız güvenle diyoruz ki Trabzonspor saha içinde başarılı bir takım, saha dışında güçlü bir kulüp olacak ve herkese örnek gösterilecek.”


“Taraftarımıza çok ihtiyacımız var”


Hacıhaliloğlu, amaçlarının gelir getirici projeleri artırmak, parayı doğru yönetmek ve altyapıyı ülkenin en başarılı akademisi haline getirmek olduğunu sıraladı.


“Bu süreçte taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Bakın İstanbul takımlarının maçlarına, stada gelenlerin yüzde 80’i takımının lisanslı ürünüyle tribünleri dolduruyor. Hem de fiyatları bizimkinin birkaç kat üstünde olmasına rağmen. Loca almak için fiyatı yükseltenler, araya torpil koyanlar var. Onun için Trabzonspor sevdalılarından da lisanslı ürünleri alması, takımını tribünden desteklemesi, her koşulda sevdasının yanında olması, arkasında durması, destek olması gerekir. Başarının bir yolu var, o da bir ve birlikte olmak. Bunu başarırsak hedefe varmamız daha kolaylaşır, Trabzonspor’un önünde de geçmişte olduğu gibi kimse duramaz.”


Hacıhaliloğlu, Trabzonspor ve ailesiyle ilgili yaşadığı bir anıyı da paylaştı.


“Kızım, şampiyonluğumuzda payı büyük olan Nwakaeme’nin takımdan ayrıldığını duyunca yanıma geldi ve ‘Baba, Nwakaeme’nin gitmesine izin vermeyin’ diye adeta yalvardı. Ben ne kadar durumu anlatmaya çalıştım ise anlamak istemedi, dinlemek de. Hatta uzun bir süre de benimle küs gitti. Sonra sakinleşince gerçekleri öğrenip boynuma sarılarak bana hak verdi.”

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments