Salı, Mayıs 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporTrabzonspor'da ayrılık resmileşti - Son Dakika Haberleri

Trabzonspor’da ayrılık resmileşti – Son Dakika Haberleri


Bordo-mavili kulüp, Brezilyalı oyuncunun bonservisi için Bahia Kulübü’nden 1 milyon 800 bin euro gelir elde edecek.


Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da (KAP) yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Vitor Hugo’nun Bahia’ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Bahia, kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 800 bin euro ödeme yapacaktır.” ifadelerine yer verildi.


Trabzonspor formasıyla çıktığı 99 maçta 9 gol 1 asistle oynayan Brezilyalı stoper, 1’er kez Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşamıştı.


2020 yılında Brezilya ekibi Palmeiras’tan 3 milyon 200 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen Hugo, bordo mavililerle 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.


Vitor Hugo’ya teşekkür plaketi


Trabzonspor’un Brezilya’dan 2 sezon önce transfer ettiği ve geçtiğimiz yıl takımın şampiyonluğunda önemli katkısı olan Vitor Hugo’ya ülkesinin takımlarından Bahia takımına gitmeden önce hizmetlerinden ötürü bir teşekkür plaketi verildi.


Karşılıklı olarak sonlandırılan sözleşmenin ardından Brezilyalı futbolcuya plaketi Asbaşkan Zeyyat Kafkas takdim etti. Asbaşkan Zeyyat Kafkas plaket takdiminin ardından, Vitor Hugo’ya kulübe verdiği emeklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments