Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinTeoman'dan deprem önlemi! 'Binamızı kontrol ettirdik'

Teoman’dan deprem önlemi! ‘Binamızı kontrol ettirdik’


Ünlü şarkıcı Teoman, Cihangir’de görüntülendi. Evine doğru yürüyen ünlü isim gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre, deprem felaketi sonrası kendini kötü hissettiğini ifade eden Teoman, “Kendimi çok kötü hissediyorum. Böyle şeyler olduktan sonra yaptığımız her şey manasız kalıyor.” dedi.

Çok büyük bir üzüntü içinde olduğunu dile getiren ünlü isim ”Bütün ülkenin moralini çok çok bozan ve korkutan bir olay” diye konuştu.

Depreme karşı önlem almaya çalıştığını da söyleyen Teoman, “Binamızı kontrol ettirdik. Böyle bir şey olursa ne yapacağımızı düşünüyoruz. O kadar çok can kaybı oldu ki yakınlarımızdan birkaç kişinin kaybettiği insanlar var. Çok sevdiğim birisi teyzesini kaybetti. Üzülüyoruz tabii” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan acı paylaşım! "Hayalleri vardı hepsi bir anda..."Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz’dan acı paylaşım! “Hayalleri vardı hepsi bir anda…”
Oğuzhan Uğur, Meral Akşener’in açıklamasına kayıtsız kalamadı! Oğuzhan Uğur, Meral Akşener’in açıklamasına kayıtsız kalamadı! “Hikaye bizim, senaryoyu başkaları yazıyor”
Eski kocası paylaşınca kendisini tutamadı! Eski kocası paylaşınca kendisini tutamadı!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments