Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısTatlısu'da ikinci el pazarı 7 Mayıs pazar günü gerçekleştiriliyor...

Tatlısu’da ikinci el pazarı 7 Mayıs pazar günü gerçekleştiriliyor…

“ROSE’S COUNTRY CLUB “ EL İŞLERİ ve 2.El PAZARI” Tatlısu’da 07 Mayıs 2023 Pazar günü 11:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek… Elde edilecek gelirin Evcil dostların aşıları ve tedavileri için açılacak olan kliniğe bağışlanacak.

“ROSE’S COUNTRY CLUB direktörü Gülderen Aktuna yaptığı açıklamada, 2023 Sezonu’nun ikincı etkinliği olan ikinci el el işlerini 7 Mayıs pazar günü Tatlısu’da gerçekleştireceklerini vurguladı.

Aktuna, El işleri pazarında satışa sunulacak hertürlü 2. el giyisi ve eşya’nın yanı sıra yerel sanatçı ve zanaatkarlarımızın, ev hanımlarımızın göz nuru ile hazırladıkları el işlerini satın alma fırsatı bulacaksınız . Ayrıca etkinlikler çerçevesinde ; Yetişkinler ve çocuklarımız için DJ WİLLİAM MCMİLLAN eşliğinde eğlenme fırsatı ve son olarakta ROSE’S COUNTRY CLUB ’nın leziz pidede köftesi , Musti Crebin yapmış oldugu leziz Crep ve hertürlü alkolsüz ve alkollü içecek de satışa sunulacaktır.

Satışlardan elde edilecek gelir , EVCİL DOSTLARIMIZIN AŞILARI VE TEDAVİLERİ İÇİN AÇILACAK YENİ KLİNİK İÇİN bağışlanacaktır

NOT : Satış stand’ı kiralama ve rezervasyonu ile ilgili 0533 888 56 53 numaralı telefondan Gülderen Aktuna’ya ulaşabilirsiniz !!

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments