Cumartesi, Nisan 20, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaKıbrısTatar:Gelecek sizindir, Cumhuriyetimiz sizindir

Tatar:Gelecek sizindir, Cumhuriyetimiz sizindir

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri açılış korteji ile başladı.

Lefkoşa Merkez okullarından biraraya gelen öğrenci ve sorumlu öğretmenler, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile birlikte Atatürk Büstü’ne çelenk koydu, ardından Güvenlik Kuvvetleri bandosu eşliğinde Cumhurbaşkanlığına yürüdü.

Cumhurbaşkanlığı bahçesinde öğrencilere seslenen Cumhurbaşkanı Tatar, öğrencilerin bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, geçmişte verilen mücadeleler sayesinde ülkede barış huzur ve güvenlik içerisinde geleceğe umutla bakıldığını söyledi.

Bugünün çocuklarının çok daha müreffeh ve daha güzel Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde varlığını sürdüreceğini kaydeden Tatar, ‘sizlere değer veriyoruz sizleri seviyoruz gelecek sizindir Cumhuriyetimiz sizindir sizleri şimdiden kutluyorum’ dedi.

6 Şubat’ta Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden Şampiyon Melekler Takımını’da anan Cumhurbaşkanı Tatar, onların acısının herkesin acısı olduğunu kaydetti.
Tatar, “ Onların da hatırına biraz daha iyi çalışmak bu güzelliklerin değerini bilmek ve ona göre bize yakışanı yapmak sizlerden beklentimizdir. Hepinizin gözlerinin içine baktığımda geleceğin sizde olduğunu görüyorum. Öğretmenlerinize de sesleniyorum. Onların da omuzlarında büyük sorumluluklar vardır. “ dedi.

Kortej, Cumhurbaşkanlığı’nın ardından Cumhuriyet Meclisi’ne yürüdü.

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments