Pazar, Mayıs 5, 2024
Google search engine
Ana SayfaKültür SanatTarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Çavuş, ‘Güzel Sanatlar Nisan Sergisi’ nin ...

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Çavuş, ‘Güzel Sanatlar Nisan Sergisi’ nin açılışını yaptı

Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin sanatçı akademisyenleri ve Kıbrıs Modern Sanat Müzesi sanatçılarının özel olarak hazırladığı 50 eser, “Güzel Sanatlar Nisan Sergisi” ile bir araya geldi. Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş tarafından Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonu’nda açılışı gerçekleşen sergi ile; resim, heykel, seramik, vitray ve baskı resimden oluşan eserler sanatseverlerle buluştu.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş sergi açılışında bir konuşma yaparak, ‘’Bugün burada sanatın evrensel gücünü görüyoruz. Sanatçılarımızın yaşadıklarını, duygularını bizde onlarla hissetme mutluluğunu yaşayacağız.

Bu vesileyle, eserlerini bizimle paylaşan tüm sanatçılara teşekkür etmek istiyorum. Sizler, toplumumuzun estetik zevkini ve düşünsel derinliğini artıran önemli birer köprüsünüz. Ayrıca, bu serginin düzenlenmesine emeği geçen herkese, Yakın Doğu ailesine ve burada bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments